„1+1=4” Corina Caciuc a dat veste cea mare! Este iubita lui Reghe însărcinată?

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 19 iun 2024, 04:30

„1+1=4” Corina Caciuc a dat veste cea mare! Este iubita lui Reghe însărcinată?

Sursa: Reghecampf Instagram

Cu ocazia zilei antrenorului, Corina Caciuc a dat vestea cea mare. Să fie iubita lui Reghe însărcinată? Frumoasa șatenă a transmis un mesaj care i-a lăsat mască pe fani.

Corina Caciuc și-a surprins fanii, după ce a dat de înțeles că ar fi însărcinată. Iubita lui Laurențiu Reghecampf a postat un mesaj și o fotografie cu ocazia zilei antrenorului.

Corina Caciuc ar fi însărcinată

În descrierea pozei, aceasta a scris „1+1=4”, iar felicitările nu au întârziat să apară.

Citește și: „La Multi ani, Iubita Mea ❤️❤️❤️”. Mesajul postat de Laurențiu Reghecampf cu ocazia zilei de naștere a partenerei sale, Corina Caciuc

Cei doi au deja un băiețel, iar acum ar urma să vină pe lume cel de-al doilea copil. 

Deși sarcina nu a fost confirmată, fanii s-au declarat încântați și nu s-au oprit din a îi felicita pe cei doi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Să vă trăiască, să vă aducă numai bucurii!”, „Să înțeleg că mai vine un bebe?”, ”Felicitări! Să vă bucurați mereu! E absolut minunat! ”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Reghe a reacționat și el la mesajul iubitei sale: „ Vă iubesc mult! ”, a scris antrenorul, care ar urma să se mute cu familia în Arabia Saudită, scrie  Prosport.ro.

Laurențiu Reghecampf și Corina au împreună un băiețel

După despărțirea de Anamaria Prodan, antrenorul și-a găsit din nou fericirea în brațele iubitei sale, Corina Caciuc. Deși relația sa a întâmpinat dificultăți, cei doi sunt acum în culmea fericirii și se bucură de băiețelul lor, Liam. 

Citește și: Bursucu, imagini în premieră de la botezul fiului lui Reghe. Ținutele ca ținutele, dar tortul micuțului Liam a făcut senzație

În urmă cu un an, cei doi au devenit părinți pentru adorabilul Liam, băiețelul lor. Micuțul a avut ziua de naștere chiar în luna mai a acestui an, iar Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc i-au organizat o frumoasă petrecere și i-au transmis urări emoționante și pe rețelele de socializare. 

”La mulți ani, băiețelul meu”, a scris atunci Corina Caciuc, pe pagina sa de Instagram, cu ocazia aniversării de un an a lui Liam.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!