03.03 ZIUA care aduce schimbari puternice in viata. Numerologia explica magia lui 33

Marti, 3 martie, este a treia zi, din a treia luna a anului. O zi puternica din punct de vedere numerologic si energetic.


In articol:

Pentru a intelege mai bine magia cifrei 3, ia in calcul urmatoarele “coincidente”. Traim intr-o lume tridimensionala, pe a treia planeta de la soare si toata viata noastra are trei elemente principale: inceput, mijloc si final, nastere, viata, moarte, ne atrage atentia sfatulparintilor.ro.

03.03 (33) – Numerologie

Cifra 3 reprezinta, din punct de vedere numerologic, caramida. Cea care ajuta la construirea a ceea ce vrem noi sa construim in viata. Numarul 3 reprezinta vocea sinelui interior, cel care detine adevarul absolut despre noi insine, cel care ne ghideaza si care ne arata directia corecta.

Numarul 3 este numarul expresiei. In luna martie, esti mai deschis comunicarii. Fii atent la ceea ce exprimi, asculta ce spun oamenii. Urmareste tonul vocii, evita cuvintele care judeca sau care sunt agresive, fii atent la limbajul trupului.

Numarul 33 este o expansiune a numarului 3. Numarul 33 apartine liderilor spirituali si poarta mesaje despre unitate, conectivitate, iubire neconditionata. Vibratia numarului 33 are o puternica energie a vindecarii si descrie dorinta de a te transforma cu ajutorul iubirii, acceptarii, echilibrului si armoniei.

Martie 2020 – Schimbari de energie

Martie este una dintre cele mai schimbatoare luni din an. Au loc puternice schimbari de energie. Te poti simti tras si impins in toate directiile.

Luna martie poate fi, insa, o luna plina de surprize. Fii deschis si mergi cu valul. Incearca sa nu te stresezi si sa iei lucrurile asa cum vin.

Luna este cu atat mai speciala cu cat exista si ziua de 3 martie. In aceste zile suntem incurajati sa spunem adevarul, sa cream echilibru intre minte, corp si suflet.

Foloseste-te de energia aceste luni pentru a te dezvolta. Ridica frecventa energiei inimii, a sufletului si a mintii. Stai in echilibru, mediteaza mai des, odihneste-te pentru a te reincarca energetic.

Citeste si: 09.09.2019. Se deschide portalul 999. O zi deosebit de importanta si o luna cu o puternica semnificatie astrologica

Citeste si: Duminica, 2.02.2020, cea mai rara zi. Se intampla o data la o mie de ani

Citeste si: 4 APRILIE. O dată cu totul SPECIALĂ. Semnificaţie numerologică PUTERNICĂ

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate