Teoria conspiratiei: autoritatile ascund numarul real al victimelor din Colectiv? "Multi morti au fost pusi in saci si ascunsi! Nu vor sa panicheze lumea!"

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 00:30

Numarul persoanelor decedate in urma inendiului din Clubul Colectiv a ajuns la 32 in dimineata de marti.

Alte aproximativ 130 de persoane sunt internate in mai multe spitale din Bucuresti, peste 50 fiind in stare critica sau grava, informeaza Mediafax. Dar oamenii par sa fie de alta parere.

Unul dintre sustinatorii acestei teorii a conspiratiei este Alin Pandaru, prieten cu eroul Claudiu Petre care a murit in timp ce isi salva prietenii din clubul Colectiv care a ars vineri seara. Povestea tragica a acestei victime este dureroasa: parintii abia i-au gasit cadavrul printre cei morti dupa ce au stat si s-au plimbat mai bine de 24 de ore intre spitale si morgi.



Alin Pandaru a aparut aseara la TVR unde si-a sustinut teoria: numarul mortilor este mai mare decat cel oficial, adica 32 in dimineata zilei de marti, dar autoritatile ascund acest lucru. Tanarul a primit pe contul sau de Facebook o imagine care ii sustine teoria si care reprezinta o discutie intre doua tinere, una din ele avand un unchi care lucreaza la MAPN.


In discutie apare un numar necunoscut presei si anume 56 de persoane moarte, doar 27 din ele fiind declarate oficial.
Alin Pandaru vrea sa afle acum raspunsuri si apare in presa ca sa isi spuna varianta de adevar: cadavrul prietenului sau a fost ascuns timp de o zi.


Vedeti detalii socante pe WOWbiz.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii