Sultana Hurrem, in TOPUL celor mai FRUMOASE femei din lume

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:42

Actrita Meryem Uzerli care interpreteaza pe sultana Hurrem din serialul turcesc “Suleyman Magnificul” a fost inclusa in topul celor mai frumoase femei din lume.

Acest lucru demonstreaza cat de indragita a devenit actrita odata cu difuzarea acestui serial in lume. Fanii si admiratorii din toata lumea au votat-o intens, astfel incat Meryem Uzerli s-a clasat pe locul 6 in topul celor mai frumoase femei din lume.

Potrivit cotidianului “National”, pe locul intai a fost votata superba actrita Monica Belluci, urmata apoi de modelul Kate Upton, Angelina Jolie, actrita de la Bollywood Aishawarya Rai, iar pe locul 5 s-a clasat modelul Irina Shayk.

Acestea sunt frumusetile cu care “s-a batut” sultana Hurrem in cursa pentru cea mai frumoasa femeie din lume.

In scurt timp, indragita actrita urmeaza sa devina mamica pentru prima data asa ca, iata, inca un motiv de bucurie pentru Meryem Uzerli. Aproximativ 4 milioane de cititori ai site-ului hollywoodbuzz.com au votat-o pe frumoasa sultana.

Poate nu o sa va vina sa credeti, dar Meryem Uzerly i-a luat fata lui Charlize Theron care s-a clasat pe locul 7, dar si Rihannei, locul 8, Megan Fox, locul 11, Miranda Kerr, locul 15 si chiar voluptoasei Beyonce care s-a clasat

pe locul 25. Asta da performanta caci dupa cum, vedeti, in top au fost incluse cele ma tari dive de la Hollywood sau fotomodele de talie internationala.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii