"Suleyman Magnificul" se destainuie! Citeste un interviu exclusiv cu interpretul sultanului care si-a doborat toti inamicii si... recordurile de audienta!

Author: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 03 oct 2020, 13:30

Serialul turcesc "Suleyman Magnificul - sub domnia iubirii", difuzat la Kanal D, a inregistrat recorduri de audienta si si-a spulberat luni intregi concurenta.

Indragitul actor care-l interpreteaza pe cel mai iubit sultan al Imperiului Otoman, Halit Ergenc, a vorbit despre experienta deosebita de a da viata unui personaj emblematic, puternic si complex, care necesita sute de ore de studiu, dar si despre viata lui personala.

R: Care e cea mai neobisnuita propunere pe care v-a facut-o un fan?

H.E.: Odata a venit o doamna la mine si m-a rugat sa fiu mai dragut cu sultana Mahidevran (n.r.

prima sultana a lui Suleyman, cea care i-a daruit si primul fiu). Cei care ma abordeaza pe strada sunt foarte civilizati si draguti, imi spun cat de mult inseamna acest serial pentru ei.

R: Viata dumneavoastra privata a fost afectata de filmarile lungi si solicitante?

H.E: Chiar daca filmarile durau cateodata si 14 ore, si imi vedeam destul de rar familia, a meritat fiecare minut petrecut pe platouri.
M-am regasit in personalitatea sultanului. Muzica, lectura, arta sunt pasiuni pe care le avem in comun. In plus, eu, la fel ca si Suleyman, incerc din rasputeri sa fiu un om corect si drept.

In episodul din aceasta seara, de la ora 20.00, sultanul si familia lui trec prin alte intamplari tragice. Dupa ce si-a pierdut fiul cel mic, pe Cihangir, sultana Hurrem este pregatita sa isi reia atributiile in Palat si sa isi infrunte dusmanii de moarte care se unesc din nou.
De data aceasta, cea care vrea sa o pedepseasca pe sultana este Mihrunisa, vaduva printului Mustafa.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16768729/1/media-141293845737720200.jpg
Ce act necugetat, care va soca intregul Palat, va face Mihrunisa, atunci cand va da nas in nas cu Hurrem, aflati in aceasta seara, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, numai la Kanal D.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!