Pare incredibil: o fata de 12 ani s-a casatorit cu un barbat de 60 de ani! Uite care a fost reactia celor care i-au vazut pe strada

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 02:35

Clipul din imaginea alaturata a devenit viral pe internet si trage un semnal de alarma asupra abuzurilor care se petrec in mai multe tari din lume.

O asociatie din Liban a organizat un experiment mai putin obisnuit: ei au pus la cale o "casatorie" intre o fetita de doar 12 ani si un barbat de 60 de ani. Pentru sedinta foto, cei doi s-au afisat intr-o piata publica destul de aglomerata, cu scopul de a atrage comentariile trecatorilor.

Acestea au fost variate. Daca unii s-au declarat socati de ceea ce vad, altii au felicitat mirele pentru "achizitia" facuta si au sfatuit-o pe tanara mireasa sa fie ascultatoare si sa isi slujeasca sotul.



Prin acest experiment, asociatia a pus in lumina o practica din ce in ce mai des intalnita in tarile din zona, unde fetele tinere, in special cele din taberele de refugiati, sunt efectiv fortate sa se casatoreasca cu oameni batrani.

Iata si imaginile:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”