Implanturi dentare in 24 de ore in clinicile stomatologice Dr. Leahu

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 14:15

Daca ai o problema stomatologica legata de lipsa unor dinti, care te impiedica sa zambesti, cabinetele stomatologice Dr. Leahu vin in intampinarea ta, oferindu-ti implanturi dentare rapide, de ultima generatie, prin sistemul fast&fixed.

In numai 24 de ore vei putea zambi din nou, datorita implanturilor dentare de calitate germana, marca Bredent. Avand cele mai multe interventii fast&fixed, cabinetele stomatologice Dr. Leahu sunt numarul 1* in interventii fixe- danturi fixe in 24 de ore (*realizate in perioada iunie-august 2016 in Romania)!

Aceste implanturi dentare rapide iti vor imbunatati viata considerabil. Vei putea zambi din nou increzator, vei fi mult mai activ si mai implicat in viata sociala si vei putea manca tot ce iti place, fara sa mai intampini probleme de masticatie.

Dr. Ionut Leahu, medic stomatolog, specialist in Implantologie si referent Bredent, este alaturi de tine atunci cand lipsa dintilor iti afecteaza viata.

Castigand increderea pacientilor sai prin competenta si dedicare, Dr. Ionut Leahu, medic specialist in implanturi dentare rapide, a tratat sute de pacienti cu probleme cauzate de lipsa dintilor si i-a ajutat sa invinga anodontia, o boala congenitala ce se manifesta prin absenta anumitor dinti.

Alege implantul dentar rapid fast&fixed din cabinetele stomatologice Dr.

Leahu

Dr Ionut Leahu este recunoscut pentru rata de succes de 100% a osteointegrarii implanturilor dentare. Indiferent de complexitatea cazului, fiecare pacient care a intrat in cabinetele stomatologice Dr. Leahu a plecat cu problema solutionata, fara alte complicatii ulterioare.

Competenta si indemanarea sa este recunoscuta si de straini, care ajung in cabinetele stomatologice prin intermediul serviciului de turism dentar. Aceste rezultate deosebite au fost determinate si de investitiile constante in tehnologie dentara de ultima generatie, pe care Dr Leahu le-a facut in cabinetele stomatologice pe care le conduce.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Astfel, a putut oferi mereu cele mai eficiente, rapide si sigure tratamente dentare. Implanturile dentare rapide Bredent fast&fixed sunt solutia ideala de restaurare, oferind pacientilor bucuria de a zambi perfect din nou, in DOAR 24 de ore.

Daca se respecta igiena orala zilnica si consultul semestrial din cabinet stomatologic, un implant dentar rapid fast&fixed este o investitie de lunga durata.

De asemenea, pacientii opteaza din ce in ce mai mult pentru implanturi dentare rapide deoarece se reduce semnificativ numarul de sedinte si costurile sunt cunoscute inca de la bun inceput.

Implanturile dentare rapide Bredent fast&fixed se remarca prin faptul ca in doar 24 de ore se fac 3 interventii diferite (extractie dentara, inserarea de implant dentar, protezarea imediata cu punte fixa). Dupa 24 de ore, pacientul poate manca si isi poate desfasura activitatea de zi cu zi.

Tehnica de implanturi dentare rapide fast&fixed este ideala pentru pacientii care si-au pierdut total dentitia sau care nu pot suporta o lucrare fixa pe proteze dentare.

Te asteptam in cabinetele stomatologice Dr. Leahu pentru a obtine, in numai 24 de ore, zambetul pe care ti-l doresti, cu ajutorul implanturilor dentare rapide fast&fixed!

 

Taguri: