Mergea acasa cu autobuzul, cand a fost socata sa vada asta pe fereastra! E incredibil ce s-a intamplat la doar cateva clipe dupa ce a fost facuta fotografia asta

Editor: Silviu Bunea Author: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 16:25

Imaginile incredibile cu calatorii zburand prin aer au fost filmate de una dintre camerele de supraveghere montate in autobuz.

Din fericire, doar sase persoane se aflau in autobuzul implicat in incidentul socant iar ranile suferite au fost minore, in ciuda violentei cu care s-a petrecut.

In imagini se vede cum o femeie, ce se afla cu fata catre directia din care se apropia camioneta scapata de sub control, ii avertizeaza pe pasagerii de vizavi, cu doar cateva clipe inainte ca masina sa strapunga peretele autobuzului si sa se opreasca cu rotile din fata in locul in care se aflau acestia.

Pasagerii au fost aruncati de pe scaunele lor si proiectati in celalalt perete al autobuzului.

Politia a dezvaluit ca accidentul a fost provocat de un sofer de 82 de ani care a incercat sa faca slalom printre masinile din trafic, a pierdut controlul. Barbatul a scapat nevatamat, dar sotia acestuia, aflata pe locul din dreapta,  a fost dusa la spital, acuzand dureri in zona pieptului.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Iata inregistrarea: