Marile studiouri de videochat s-au reunit la Praga, echipa OkStudio a fost de nelipsit

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 17 sep 2020, 01:50

Vremurile si avansul tehnologic in care traim au dus inevitabil la dezvoltarea mediilor de socializare si a comunicarii pe internet.

Industria videochat-ului cunoaste una dintre cele mai mari cresteri, fiind prezenta la nivel mondial.

In momentul de faţa, videochat-ul a ajuns unul dintre cele mai performante business-uri, fiind tratat cu multa seriozitate si profesionalism. Un foarte bun exemplu al nivelului la care a ajuns aceasta afacere este dat de marile intalniri si summituri organizate periodic in marile orase ale lumii.

Recent, in capitala Cehiei, Praga, a fost organizat unul dintre cele mai semnificative summituri de videochat la nivel internaţional, mai exact in perioada cuprinsa intre 20 si 23 septembrie 2016.

In cadrul acestui eveniment s-au reunit unele dintre cele mai importante studiouri de videochat si site-uri. Printre acesti reprezentanţi de seama se pot enumera site-urile Flirt4free, Streamate, Xlovecam, Stripchat si Imlive.

De asemenea, de la acest eveniment important nu au putut lipsi nici reprezentanţii unuia dintre cele mai importante studiouri de videochat din Romania, profesionistii de la OkStudio.

Obiectivul de baza al acestor intalniri este de a creste nivelul acestui business, alaturi de calitatea serviciilor oferite.

Scopul principal urmareste profitabilitatea maxima si o experienţa cat mai placuta oferita videochat-ului. Pentru a afla mai multe despre ceea ce a insemnat acest summit vom discuta cu unul dintre reprezentanţii echipei OkStudio.

Cum a fost acest eveniment si de ce este atat de important?

„Importanţa unui astfel de schimb de experienţa este extraordinara pentru a putea duce aceasta activitate la cel mai inalt nivel de performanţa si eficienţa.

Evenimentul in sine a fost foarte bine organizat si gandit. Acesta a fost bine structurat si pot spune ca a reusit sa imbine informaţiile cu socializarea si voia buna intr-un mod cat mai armonios.

Au fost organizate diverse seminarii, in care s-au discutat tot felul de aspecte ce au scopul de a oferi o productivitate crescuta. Pot spune cu certitudine ca informaţiile pe care le-am adunat sunt foarte valoroase si importante pentru a desfasura activitatea in condiţii de profitabilitate maxima.”

ne-a declarat reprezentantul OkStudio.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cum a decurs summit-ul?

„Modul in care a fost organizat a fost astfel gandit pentru a se putea consolida diferite relaţii de business intre companiile participante. Spre exemplu, am reusit sa ne intalnim cu nume importante ale acestei industrii, precum Stripchat, Streamate, Imlive, Flirt4free sau Xlovecam.

De asemenea, am reusit sa stabilim si un schimb de experienţa cu acestea. Au fost programate sesiuni de training direct cu reprezentanţii acestor site-uri, precum si vizite in cadrul studiourilor noastre din Bucuresti.

Asadar, modelele vor avea parte de sfaturile celor mai buni specialisti din acest domeniu, iar asta va insemna o performanţa mult imbunataţita, ceea ce este in avantajul tuturor. Pe scurt, a fost o experienţa foarte placuta, mai ales pentru modele, acestea primind foarte multe sfaturi utile sa devina mai productive si pentru a avea castiguri mult mai mari.

Pe langa diversele seminarii, petrecerile nu au lipsit. La acestea evident ca au participat si modelele noastre, dansand si distrandu-se pana in zori, dupa care, cu multa seriozitate, erau reluate prezentarile.” a marturisit acelasi reprezentant OkStudio.

Facand parte dintr-un lanţ de studiori cu peste 11 ani experienţa, OkStudio se remarca prin profesionalism si prin crearea tuturor condiţiilor pentru ca modelele sa aiba parte de un mediu cat mai placut si cat mai productiv.

Continua perfecţionare si investiţiile constante au facut din acest studio de videochat unul dintre cele mai atractive locuri de munca pentru tinere. Mai mult decat atat, OkStudio isi va mari echipa, ceea ce este un mare prilej pentru fetele dornice sa intre in acest domeniu plin de dinamism, placere si castiguri considerabile.