Interviu exclusiv cu Burak Ozcivit, interpretul personajului principal din serialul „Dragoste infinita”

Author: B.M.
Actualizat: 01 apr 2017, 13:08

Pe Burak Ozcivit, interpretul personajului principal din noul serial „Dragoste infinita”, il cunoastem din "Suleyman Magnificul".

Serialul „Dragoste infinita", ce se difuzeaza de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D ii are in centru pe Kemal si Nihan, doi tineri care provin din medii sociale diferite si care trebuie sa lupte pentru iubirea lor.

Viata ii apropie, ii separa, dar cei doi se regasesc de fiecare data, in ciuda oricaror oprelisti. Productia are toate ingredientele necesare succesului  prin puterea intrigii, prospetimea si talentul actorilor, prin povestile de viata in care se vor regasi multi dintre telespectatori.

Actorul Burak Ozcivit, interpretul personajului principal din serialul „Dragoste infinita”, ne-a raspuns la câteva intrebari:

Ce ai in comun cu personajul Kemal, caruia ii dai viata in serialul “Dragoste infinita”?

Kemal este de profesie inginer de mine, o profesie grea, care implica riscuri si responsabilitate. Este constiincios, pasionat de ceea ce face si se dedica total muncii sale.

Ma regasesc suta la suta in atitudinea lui fata de profesie. În dragoste, sunt la fel de pasional ca si personajul meu.

Cum te intelegi cu partenera ta de filmari din serialul “Dragoste infinita”, Neslihan Atagul?

Neslihan este o colega si o prietena foarte buna. Ne sincronizam perfect la filmari si nu avem “orgolii”.

Pentru tine, omul din viata de zi cu zi, dragostea este “infinita”, ca si in serial?

Femeia pe care o iubesc este sufletul meu pereche. Sunt capabil de orice sacrificiu pentru ea si, din aceasta perspectiva, dragostea mea pentru ea este “infinita”. De asemenea, iubirea pentru parintii mei este infinita...

Iubita ta, Fahryie Evcen, nu este geloasa ca filmezi si scene de tandrete cu o femeie frumoasa precum Neslihan Atagul?

Fahryie este de profesie actrita, îmi întelege munca si stie cum sa trateze aceste lucruri.

Nicoidata nu am avut discutii si nici nu ne-am facut scene de gelozie unul altuia din cauza partenerilor nostri de filmari.

Care sunt hobby-urile tale?

Imi place sa merg la sala ca sa îmi fac exercitiile zilnice, sa joc fotbal, sa citesc, sa conduc masina si sa fac fotografii. Am aceleasi preocupari ca oricare alt tânar de vârsta mea (Burak Ozcivit ae 33 de ani, n.r.).

Am citit ca îti plac masinile, în special cele vechi. De ce?

Consider ca o masina poate fi un obiect de arta, care reflecta spiritul timpului ei. Eu tratez o masina ca si cum ar fi o fiinta vie, ca si cum ar avea suflet. Imi place sa le fotografiez, sa le desenez si sa le conduc!

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!