Interviu exclusiv cu Burak Ozcivit, interpretul personajului principal din serialul „Dragoste infinita”

20 mar 2017
Pe Burak Ozcivit, interpretul personajului principal din noul serial „Dragoste infinita”, il cunoastem din "Suleyman Magnificul".

Serialul „Dragoste infinita", ce va debuta astazi, 20 martie, la ora 20:00, la Kanal D ii are in centru pe Kemal si Nihan, doi tineri care provin din medii sociale diferite si care trebuie sa lupte pentru iubirea lor.

Viata ii apropie, ii separa, dar cei doi se regasesc de fiecare data, in ciuda oricaror oprelisti. Productia are toate ingredientele necesare succesului  prin puterea intrigii, prospetimea si talentul actorilor, prin povestile de viata in care se vor regasi multi dintre telespectatori.

Actorul Burak Ozcivit, interpretul personajului principal din serialul „Dragoste infinita”, ne-a raspuns la câteva intrebari:

Ce ai in comun cu personajul Kemal, caruia ii dai viata in serialul “Dragoste infinita”?

Kemal este de profesie inginer de mine, o profesie grea, care implica riscuri si responsabilitate. Este constiincios, pasionat de ceea ce face si se dedica total muncii sale. Ma regasesc suta la suta in atitudinea lui fata de profesie. În dragoste, sunt la fel de pasional ca si personajul meu.

Cum te intelegi cu partenera ta de filmari din serialul “Dragoste infinita”, Neslihan Atagul?

Neslihan este o colega si o prietena foarte buna. Ne sincronizam perfect la filmari si nu avem “orgolii”.

Pentru tine, omul din viata de zi cu zi, dragostea este “infinita”, ca si in serial?

Cititi continuarea pe eva.ro.

viewscnt
GALERIE FOTO & VIDEO
Adriana Iliescu si-a scapat fiica de sub control! Uite ce mesaje posteaza pe Facebook si cum planuieste sa chiuleasca de la scoala
Adriana Iliescu si-a scapat fiica de sub control! Uite ce mesaje posteaza pe Facebook si cum planuieste sa chiuleasca de la scoala
X