Inca de cand a cumparat casa a observat ca gura semineului era acoperita cu un carton lipit, dar nu a dat importanta acestui lucru. Cand a vrut sa renoveze, l-a dat la o parte. A incremenit! Uite ce s-a scurs din interior

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 12:28

Un barbat din Statele Unite a avut parte de o intamplare pe care, cu siguranta, nu o va uita prea curand.

Totul a inceput dupa ce s-a mutat intr-o noua casa, si s-a apucat sa faca mici modificari. Inca de la primele vizionari omul a observat ca gura semineului era acoperita cu un carton lipit cu banda adeziva, insa nu a dat importanta acestui lucru.

Asa ca a decis sa il scoata de acolo, cu gandul sa curete locul. In momentul in care l-a inlaturat, a avut un soc! Din interior au inceput sa iasa sute de albine.

Acesta era motivul pentru care gura era acoperita.

Temandu-se pentru viata lui si a familiei sale, barbatul a apelat la ajutor specializat, astfel ca o echipa a venit rapid la fata locului, pentru a rezolva problema.

In momentul in care au curatat hornul, cu totii au ramas socati de marimea stupului care era in interior: zeci de bucati uriase au cazut. Din fericire totul s-a terminat cu bine si nimeni nu a fost ranit.

Barbatul se gandeste acum sa il actioneze in instanta pe fostul proprietar din cauza ca l-a mintit.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!