Fiul lui Nicu Gheara s-a casatorit! Cei mai cunoscuti nuntasi povestesc ce nu s-a vazut la nunta! Toate imaginile de la evenimentul anului

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 oct 2017, 10:08

Baiatul lui Nicu Gheara, Cristian, s-a casatorit! Marele eveniment a avut loc in Austria, iar vedete de seama au participat si s-au ingramadit sa-i felicite pe cei doi miri.

Cristian Gheara si aleasa lui, Ana Gabriela, au stralucit la ceremonie. Tinutele au fost unele alese cu grija, iar mireasa a purtat o rochie pretioasa, tip printesa, cu un decolteu adanc care ii scotea in evidenta bustul generos.  
 
Nasii celor doi au fost Raluca si Walter Zenga, cei doi i-au condus la altar pe frumosii miri si au trait cu emotie fiecare moment al marelui eveniment.


 
Dupa ceremonie, cu totii s-au strans la restaurant unde a urmat o seara de pomina, plina de distractie.
 
Pepe, Raluca Pastrama, Raluca Badulescu, Anda Adam, Romica Tociu si Cornel Palade, Marcel Pavel, Nadir si Ciprian Marica au fost doar cateva dintre vedetele prezente la marele eveniment.
 
Cei doi miri si-au dorit sa respecte toate traditiile si nu au ratat nimic.
"A fost cea mai cu stil nunta.
A fost o nunta ca in povesti, fara sa exagerez. Tinutele doamnelor, de vis. Momentele artistice, de exceptie", a declarat Raluca Badulescu.

Nunta nu a fost singurul eveniment special din familia Gheara. Nicu a devenit bunic si si-a botezat nepotul, tot in Austria, iar dupa ceremonie a avut loc o petrecere pe cinste.
"Mi-a fost drag de faptul ca am fost invitat acolo. Ii multumesc nasului Nicu pentru aceasta ocazie", a declarat Marcel Pavel.

 
"Iti dau cuvantul meu de onoare ca nu a stat nimeni jos la botez, nimeni, nimeni", a declarat Romica Tociu.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.



 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!