Poveste de familie” este un serial inspirat dupa romanul lui Resat Nuri Güntekin (romancier/dramaturg turc)

 

Poveste de familie” este un serial inspirat dupa romanul lui Resat Nuri Güntekin (romancier/dramaturg turc), regizat de Melek Gençoglu si beneficiaza de o distributie exceptionala din care fac parte: Halil Ergün (Ali Riza Tekin), Güven Hokna (Hayriye Tekin), Bennu Yildirimlar (Fikret Tekin).
"Poveste de familie" este o ecranizare fascinanta a vietii de zi cu zi a unei familii obisnuite din Turcia. Una dintre fete este admisa la o universitate din Istanbul.
Atunci ei decid sa se mute cu intreaga familie in marele oras.
Din acel moment, Ali Riza incepe sa vada cu alti ochi viata pe care a avut-o pâna acum. Mutarea la Istanbul nu le simplifica situatia, ci dimpotriva.
Adaptarea la noua viata, cheltuielile pe care le presupune cresterea copiilor si faptul ca Ali Riza este somer, le ingreuneaza traiul si intreaga familie este supusa unor mari incercari de viata.
Lucrurile se complica intr-un mod neasteptat pentru intreaga familie si de aici incepe lupta pentru o viata mai buna.

Serialul este regizat de Melek Gençoglu si beneficiaza de o distributie exceptionala din care fac parte: Halil Ergün (Ali Riza Tekin), Güven Hokna (Hayriye Tekin), Bennu Yildirimlar (Fikret Tekin).

"Poveste de familie" este o ecranizare fascinanta a vietii de zi cu zi a unei familii obisnuite din Turcia.

Una dintre fete este admisa la o universitate din Istanbul. Atunci ei decid sa se mute cu intreaga familie in marele oras.

Din acel moment, Ali Riza incepe sa vada cu alti ochi viata pe care a avut-o pana acum. Mutarea la Istanbul nu le simplifica situatia, ci dimpotriva.Adaptarea la noua viata, cheltuielile pe care le presupune cresterea copiilor si faptul ca Ali Riza este somer, le ingreuneaza traiul si intreaga familie este supusa unor mari incercari de viata.


Lucrurile se complica intr-un mod neasteptat pentru intreaga familie si de aici incepe lupta pentru o viata mai buna.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

  • Distribuția: Melek Gençoglu, Fahriye Evcen, Halil Ergün (Ali Riza Tekin), Güven Hokna (Hayriye Tekin), Bennu Yildirimlar (Fikret Tekin), Gökçe Bahadir (Leyla Tekin), Caner Kurtaran (Sevket Tekin)