Erkan Petekkaya: “I-am cerut mana sotiei mele, in lift!”

Author: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:31

Erkan Petekkaya, interpretul Capitanului Ali, din serialul “Tradarea”, difuzat la Kanal D, i-a facut cererea in casatorie sotiei sale … in lift.

Erkan marturiseste ca atunci cand a vazut-o pentru prima data pe Didem era la o nunta, iar cand s-au intalnit pentru a doua oara, actorul a cerut-o in casatorie. Iata cum povesteste Erkan intamplarea:

“Pe Didem am vazut-o, pentru prima oara la o nunta si am intrebat cine este. Am aflat ca locuia in Ankara si m-am dus acolo sa o reintalnesc. Am luat micul dejun si am vorbit pana seara.

De cand am vazut-o pentru prima data pe Didem, am simtit ca ma voi casatori cu ea. Dupa aceea si ea mi-a spus ca a simtit acelasi lucru. La a doua intalnire, cand am lasat-o acasa, in lift i-am zis direct: "Casatoreste-te cu mine!". Si ea mi-a raspuns: "In regula!". Deci in viata se intampla asa ceva”, a spus, emotionat, actorul.

Pe Erkan Petekkaya il puteti urmari interpretand rolul Capitanului Ali, in serialul “Tradarea”, difuzat in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!