WOWbiz
cu Madalin Ionescu si Andreea Mantea
22:40
Luni - Joi

"WOWbiz", un late-night show ce da tonul exclusivitatilor din lumea mondena. In fiecare seara, de luni pana joi, de la ora 22:30, Madalin Ionescu si Andreea Mantea va invita sa urmariti cele mai incitante subiecte din showbiz-ul romanesc.

<> este o emisiune tonica, plina de exclusivitati de prima mana. Nu avem tabuuri, investigam in amanunt orice informatie si ii oferim publicului stiri in exclusivitate, care sa tina primele pagini ale ziarelor. Ne propunem sa venim in casele telespectatorilor cu cele mai tari subiecte din lumea mondena si sa-i facem pe oameni sa descopere adevarata fata a starurilor”, a spus Madalin Ionescu.
Nu ratati, de luni pana joi, de la ora 22.15, emisiunea “WOWbiz” prezentata de Adelina Pestritu si Madalin Ionescu numai la Kanal D.


"WOWbiz" este o emisiune tonica, plina de exclusivitati de prima mana. Nu avem tabuuri, investigam in amanunt orice informatie si ii oferim publicului stiri in exclusivitate, care sa tina primele pagini ale ziarelor. Ne propunem sa venim in casele telespectatorilor cu cele mai tari subiecte din lumea mondena si sa-i facem pe oameni sa descopere adevarata fata a starurilor”, a spus Madalin Ionescu.


Nu ratati, de luni pana joi, de la ora 23:00, emisiunea “WOWbiz”, prezentata de Madalin Ionescu si Andreea Mantea, numai la Kanal D.

PREZINTA
Madalin Ionescu
Andreea Mantea
GENUL: Divertisment
RATING: 15
GALERIE FOTO & VIDEO