De luni până vineri de la orele 07.30, Andrei Duban şi Florin Maxineanu îi invită pe telespectatori să-şi petreacă dimineţile împreună, în noul matinal de la Kanal D - "Cafeaua de dimineaţă”.

Cu un format care presupune informaţii succinte şi relevante, reporteri care iau pulsul oraşului din "stradă” şi rubrici menite să aducă buna dispoziţie, "Cafeaua de dimineaţă” este matinalul perfect pentru persoanele active, care doresc să-şi înceapă rutina zilnică cu o atitudine pozitivă şi optimistă, fiind conectaţi la cele mai importante ştiri ale momentului.

Matinalul de la Kanal D, "Cafeaua de dimineaţă”, va fi difuzat în direct, în fiecare zi de luni până vineri, în intervalul orar 07.30 - 09.30.


"Îmi doresc de la această emisiune ca oamenii să iasă din casă cu zâmbetul pe buze. Vom încerca să le aducem o stare bună, să îi facem să privească viaţa un pic mai relaxaţi şi sper să le între în obişnuinţă să-şi bea cafeaua, ceaiul sau sucul de dimineaţă alături de noi, în fiecare zi”, spune Andrei Duban, partea masculină a cuplului de prezentatori a emisiunii.

Gazdele noului show de la Kanal D, Andrei Duban şi Florin Maxineanu, au fost selectaţi în urma unui casting care a durat mai multe luni, ei dovedind că formează o echipă care arede a aduce pe sticlă seriozitatea şi umorul deopotrivă.

Andrei Duban (38 de ani) este actor al Teatrului Naţional Bucureşti şi este implicat în lumea televiziunii de peste 15 ani, fie din postura de moderator tv, colaborator sau invitat special. Experienţa incontestabilă şi simţul umorului, care îl defineşte, l-au recomandat pe Andrei ca fiind o alegere firească pentru cel care va întâmpina telespectatorii Kanal D în fiecare dimineaţă pe micul ecran.