El este baietelul care sustine ca s-a reincarnat dupa ce a fost omorat. DOVEZILE lui sunt socante!

Author: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:41

Baietelul in varsta de trei ani din regiunea Golan din apropierea Siriei sustine ca s-a reincarnat dupa ce a fost ucis si mai mult, stie si identitatea celui care a comis crima.

Dupa ce micutul a tot povestit detalii ciudate parintilor lui, acestia au hotarat sa il duca la un specialist in psihiatrie. L-au contactat pe medicul Eli Lasch care a inceput sa investigheze cazul, pasiont fiind de reincarnare.

Dr.Lasch impreuna cu alti specialisti au luat baietelul si l-au dus in doua orase diferite si cand au ajuns in al treilea, micutul a inceput sa recunoasca repere desi se presupunea ca nu fusese niciodata acolo.

Apoi, si-a amintit numele ucigasului care locuise in acel oras. Un barbat a declarat in legatura cu presupusul asasin ca nu mai stia nimeni nimic de el de patru ani.

Copilul a recunoascut si casa in care se presupune ca a stat intr-o viata anterioara. Cand a vazut un barbat langa respectiva casa, baietelul l-a strigat pe nume desi nu il vazuse niciodata in aceasta viata. El i-a spus direct in fata ca l-a ucis cu un topor si ca stie si unde l-a ingropat.

Barbatul s-a facut alb la fata cand a auzit aceste vorbe.

Copilul a fost in stare sa indice si locul unde a fost ingropat si unde asasinul a ascuns toporul. Avand toate aceste dovezi la activ, oamenii legii l-au arestat pe barbat si acesta, in cele din urma, si-a marturisit crima. In plus, cicatricea de pe craniul copilului se potrivea perfect cu lovitura lamei toporului. Tu ce crezi, cum poti explica aceste intamplari? Crezi in reincarnare?

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!