E incredibil cum arata acum fata acestui barbat dupa ce a fost intepat de un tantar! Medicii nu stiu ce sa ii faca

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 10:29

Cazul de mai jos, petrecut in estul Chinei, a uimit o echipa de medici a unui spital.

Un barbat in varsta de 30 de ani s-a prezentat la urgenta dupa ce a fost muscat de un tantar. La prima vedere problema lui nu pare grava, insa imediat dupa ce a fost intepat fata lui a inceput sa se umfle.

Efectul a fost atat de puternic incat capul omului a ajuns la o dimensiune de doua ori mai mare decat in mod normal, iar acest aspect se mentine si acum, la 2 luni dupa incident.



Medicii sunt stupefiati si nu isi pot explica motivele din cauza carora se intampla acest lucru, insa banuiesc ca totul tine de o reactie neobisnuita a sistemului imunitar.

"Cu asa ceva nu ne-am mai confruntat pana acum si, din cercetarile noastre, astfel de cazuri sunt extrem de rare. In afara de aceasta umflatura neobisnuita a capului nu mai are nicio simptoma, nici macar febra. Nu stim ce tratament sa ii aplicam", spune unul dintre medicii care se ocupa de cazul lui.


Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!