Dupa ce a nascut a intrat in coma iar medicii nu ii dadeau nicio sansa. Inainte sa o deconecteze de la aparate, o asistenta a avut ideea sa-i puna bebelusul pe piept. E cutremurator ce s-a intamplat dupa 10 minute! Doctorii au ramas blocati

Author: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 28 feb 2017, 16:25

Cazul de mai jos a socat medicii unui spital din Statele Unite, care spun ca nu au mai vazut niciodata asa ceva.

Totul a inceput dupa ce Shelly Cawley, o tanara in varsta de 23 de ani, a venit la spital pregatita sa nasca. Nimic ciudat pana aici. Doar ca, in timpul operatiei de cezariana, au aparut o serie de complicatii.

Dupa ce i-au scos bebelusul din burta mai multe cheaguri de sange s-au format in organismul ei, blocandu-i o serie de artere importante. In scurt timp femeia a intrat in coma.

Jeremy, sotul ei, era distrus. Pe de o parte simtea o bucurie imensa in timp ce isi tinea bebelusul in brate, dar pe de alta parte i se rupea sufletul in momentul in care statea langa sotia lui si o vedea practic murind.

La un moment dat si-a facut curaj si i-a intrebat pe medici ce sanse are Shelly. Din nefericire raspunsul acestora a fost unul sumbru.

Insa inainte de a o deconecta de la aparate, o asistenta a venit cu ideea de a-i pune femeii bebelusul pe piept.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

"Stiam ca Shelly este undeva acolo, ca inca nu a plecat dintre noi, asa ca le-am spus celor din salon sa ii puna bebelusul pe piept; m-am gandit ca poate in acest fel instinctul de mama o va trezi", a marturisit asistenta.

Ce s-a intamplat dupa 10 minute i-a lasat pe toti in soc! Monitorul care ii afisa pulsul a inceput sa se anime din nou, iar Shelly dadea semne ca inca lupta!

Dupa doar o saptamana femeia isi revenea complet din coma. La un an distanta, norocoasa familie se bucura de copilul lor si multumesc in fiecare zi divinitatii pentru miracolul care i-a salvat.