Dana Sota iti spune cum trebuie sa iti alegi crema de fata pentru sezonul rece!

Author: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:28

Dana Sota, consilier in domeniul cosmeticii iti dezvaluie ce fel de crema trebuie sa iti alegi pentru a avea un ten hidratat in timpul iernii si nu numai.

Dana Sota a dezvaluit ca atunci cand iti alegi crema pentru piele trebuie sa stii target-ul, adica sa stii ce fel de crema vrei, daca sa se incadreze la cea bio, cea dermatologica sau cea de lux. In al doilea rand o femeie trebuie sa isi aleaga crema nu in functie de sezon ci sa o foloseasca permanent, evident a nu se intelege ca se substituie cu cea de noapte.



In general, medicii dermatologi recomanda schimbarea cremei de fata o data la 6 luni pentru a evita ca pielea sa se obisnuiasca cu ingredientele si, astfel, produsul sa nu mai dea rezultatele dorite. In plus, in sezonul rece, ar fi bine sa optezi pentru o crema intens hidratanta, usor grasa, care sa iti protejeze pielea de efectele neplacute ale vantului rece.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!