Zile de cosmar pentru Halit! In aceasta seara, 16 septembrie, de la ora 20:00, in “Pretul fericirii'', pe Kanal D

,

Incercarea razbunatoarei Sahika de a-i ucide pe Halit, Yildiz, Ender si Aysel a esuat, iar Kaya si Yigit sunt foarte bulversati de ultimele evenimente.

Imediat dupa ce-si revine, Halit isi aminteste de “vizita” la spital a lui Nadir, un vechi “prieten” al sau, si banuieste ca acesta este cel care a incercat sa-i ucida familia. In fapt, Halit se teme ca Nadir, care a primit sentinta pe viata in urma cu multi ani, in vremea cand cei doi barbati erau parteneri de afaceri, s-a intors ca sa se razbune.

In schimb, Ender si Yildiz sunt convinse ca la mijloc este “mana” maleficei Sahika, cea care a si plecat, din oras, in mod misterios.

In vreme ce familia Argun se confrunta cu gasirea celui care a incercat sa-i ucida, Ender merge mai departe si incearca sa recastige increderea lui Yigit, fiul pe care il are din relatia cu Kaya. Ender continua, insa, “atacul” in ceea ce-l priveste pe Halit si o atentioneaza pe Yildiz, care a decis sa amane, deocamdata divortul de afacerist, ca acesta se afla in pragul falimentului.

Halit devine suspicios in ceea ce priveste investitorul propus de Sahika si incepe cercetarile. Halit este socat cand afla cine este, de fapt, noul investitor al imperiului Argun si, mai ales, cine este partenera acestuia de afaceri. Pentru Halit se anunta zile de cosmar…

 

Citește-ne pe
Citește și:

Duminica aceasta, de la ora 20:00, la “Roata Norocului”, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi fac echipă la “Roata Norocului”!

Viktor Orban refuză banii din PNRR-ul Ungariei, dacă UE pune condiții privitoare la legea anti-LGBT

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la „Asta-i România!”, litoralul românesc, un imens furnicar!

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în “ROventura”, o călătorie de neuitat din Clisură, prin Cazanele Dunării, până la Herculane!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies