Yilmaz din serialul Mă numesc Zuleyha, mesaj neașteptat transmis la încheierea filmărilor pentru îndrăgita producție! Iată cum a marcat celebrul Uğur Güneş acest moment, pe contul lui de socializare!

,
ma numesc zuleyha

Ugur Gunes, in rolul Yilmaz din serialul Ma numesc Zuleyha

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ugur Gunes a părăsit distribuția indragitului serial Mă numesc Zuleyha spre finalul sezonului 3, însă a ținut să marcheze finalul producției cu un mesaj de suflet.


In articol:

Uğur Güneş, care a făcut furori cu rolul Yilmaz în serialul Mă numesc Zuleyha, este considerat unul dintre cei mai talentați și carismatici actori ai momentului în Turcia. Deși are doar 34 de ani și aproape zece ani de experiență pe platourile de filmare Ugur Gunes a fascinat publicul cu talentul lui desăvârșit dovedit deja în multe seriale și filme artistice de excepție în care a jucat.

Reușitele sale l-au ajutat să devină din ce în ce mai cunoscut atât în țară lui natală, cât și peste hotare, devenind în prezent unul dintre cele mai apreciați actori din generația lui. Publicul din România l-a cunoscut pentru prima dată pe Ugur Gunes în anul 2019, în distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat magistral rolul principal Yilmaz, care i-a adus mari satisfacții pe plan profesional.

Yilmaz din serialul Mă numesc Zuleyha, mesaj neașteptat transmis la încheierea filmărilor pentru îndrăgită producție

Unul dintre cele mai recente roluri jucate de îndrăgitul actor Ugur Gunes a fost cel din serialul Mă numesc Zuleyha, în care a dat viață personajului principal Yilmaz, un tânăr extrem de ambițios și dornic să lupte pentru marea lui dragoste, însă spre finalul sezonului al treilea, celebrul actor a părăsit distribuția producției, spre marea dezamăgire a telespectatorilor, care își doreau că Zuleyha și Yilmaz să rămână împreună până la adânci bătrâneți.

Citeste si: Ugur Güneş, actorul care a dat viață personajului Yilmaz în serialul Mă numesc Zuleyha, a devenit vedetă la Bollywood! Iată din ce proiect inedit face parte!

După ce a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, celebrul Ugur Gunes a fost cooptată la scurt timp într-un alt proiect de excepție, tot o producție de epoca, intitulată Kanunsuz Topraklar (Pământuri fără lege), în care a jucat alături de renumită actrița Esra Bilgiç și care a fost un alt mare succes. La acea vreme presă din Turcia a scris faptul că îndrăgitul actor a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha tocmai pentru a putea juca în următorul proiect.

De curând filmările pentru îndrăgitul serial s-au încheiat, iar renumitul actor Ugur Gunes a simțit nevoia să marcheze și el cumva acest moment și a transmis un scurt mesaj în mediul virtual, semn că i-a plăcut rolul pe care l-a interpretat vreme de trei ani pe platourile de filmare din orașul Adana și chiar duce dorul acelei perioade frumoase din cariera lui.

Tânărul actor a publicat pe contul lui de Instagram o imagine realizata chiar pe platourile de filmare si a adaugat un scurt comentariu, iar la scurt timp fostul lui coleg de platou, Furkan Palali, care a jucat rolul Fikret, i-a dat o replică, încercând să-l determine pe Ugur să mai adauge ceva concret, însă fără sorți de izbândă. Ugur Gunes a lăsat comentariul scurt pentru ca fanii lui să interpreteze cum vor.

Ugur Gunes: A fost odată că niciodată!

Furkan Palali: Ce a fost odată că niciodată?

Citeste si: Clipe grele pentru Ugur Gunes din „Mă numesc Zuleyha”. Mesajul emoționant postat de actor: „Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în ceruri!”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ugur Güneş, actorul care a dat viață personajului Yilmaz în serialul Mă numesc Zuleyha, a devenit vedetă la Bollywood! Iată din ce proiect inedit face parte!

Cât ghinion să ai? Se afla în avion, la 1000 de metri altitudine și a fost lovit de un glonț tras de la sol

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Clipe grele pentru Ugur Gunes din „Mă numesc Zuleyha”. Mesajul emoționant postat de actor: „Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în ceruri!”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies