VREMEA vineri, 2 mai: Prognoza meteo in tara, la Bucuresti, la munte si la mare

Daca esti plecat intr-o minivacanta, afla din timp cum va fi vremea in Bucuresti, dar si in celelalte zone de interes precum muntele sau marea.

Vineri, VREMEA va fi in general instabila in zonele de deal si de munte, dar si in sud-vestul tarii, unde temporar innorarile se vor accentua si, in special dupa-amiaza si la inceputul noptii, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

In restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala pe areale restranse. Izolat cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16...18 grade pe litoral si in depresiuni si 24...25 de grade local in Moldova si Muntenia, iar cele minime se vor incadra intre 3 si 13 grade. in orele diminetii, in partea de sud-est a teritoriului, izolat va mai fi ceata.

BUCUREsTI

Vremea va fi usor instabila. in partea a doua a zilei, temporar innorarile se vor accentua si vor fi posibile ploi de scurta durata, descarcari electrice si unele intensificari ale vantului. Temperatura maxima va fi de 22...23 de grade, iar cea minima de 9...11 grade.

MUNTE

Vremea va fi in general instabila. Cerul va prezenta innorari temporar accentuate si, mai ales dupa-amiaza si in prima parte a noptii, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp si vor fi conditii de grindina. Temperatura aerului nu se va modifica semnificativ fata de ziua precedenta.

MARE

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil si izolat, ziua, vor fi conditii pentru averse slabe. Local se va forma ceata dimineata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 19 grade, iar cele minime intre 11 si 13 grade. ( sursa Mediafax )

Citeste si: Lovitură pentru PRO TV! Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva - capital.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies