Vrei un salariu de 4000 de lei, in cluburile de pe litoral? Iata ce trebuie sa faci

Doar o saptamana mai avem pana la marea deschidere a sezonului estival. In timp ce muncitorii fac ultimele retusuri, in localuri au inceput angajarile de sezon.

Se cauta barmani, ospatari, animatoare si hostesse care sa faca fata programului de noapte.

Madalina vine de la Suceava, hotarata sa faca bani in cel mai fierbinte club de pe litoral. La cei 21 de ani ai sai, mizeaza pe o experienta deja bogata si pe calitati de revista. Chiar daca in interior se lucreaza de zor la canapele, scena si decor, pe Madalina nu o incomodeaza nimic. Ca sa convinga ca merita cei 1 000 de lei, defileaza la interviu mai ceva ca un fotomodel consacrat. Nu de-alta, dar pentru jobul de hostessa nu trebuie sa fii un student eminent. Frumusetea, lejeritatea pe tocuri si zambetul larg sunt atuurile care bat orice CV.

Se mai cauta pe ultima suta de metri barmani si ospatari cu experienta, care sa reziste programului infernal din weekend. Pe Paul nu il recomanda cursurile, ci experienta de 9 ani in domeniu. A venit cu ATV-ul la interviu si este increzator ca postul va fi al lui. E meserie care i-ar aduce, pe timp de vara, in jur de 4000 de lei pe luna, pentru weekendurile muncite in club iar ca jobul ar fi si un teren ideal de „vanatoare”!

Candidatii fug ca de necurat atunci cand aud de ospataria din restaurante. Cele mai cautate meserii pe litoral sunt cele in cluburile de noapte - se munceste doar vinerea si sambata, nu se serveste mancare, iar la finalul serii bacsisul adunat este intre 200 si 1000 de lei.

Mesele la cluburile din statiunea Mamaia au fost rezervate inca de saptamana trecuta. Cine vrea, totusi, sa petreaca in aer liber, nu in club, poate merge  pe plaja din Mamaia Nord, unde vor mixa DJ cunoscuti in toata lumea.

##VIDEO136839##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies