Viviana Sposub, vedeta cameleon, mărturisiri uluitoare în platoul Teo Show! "Mâncam foarte mult" Cum a ajuns la silueta perfectă de astăzi!

,
viviana sposub

Viviana Sposub, una dintre cele mai apreciate concurente de la Bravo, si stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Viviana Sposub a făcut furori în cadrul competiției Bravo, ai stil! Celebrities încă de la prima sa apariție în platou, datorită frumuseții și dezinvolturii sale.


In articol:

Viviana Sposub se numără printre cele mai apreciate și admirate concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities, în acest sezon. Vedeta este apreciată pentru ambiția de care a dat dovadă încă de la început, pentru frumusețea sa naturală, dezinvoltură si atitudine cameleonică.

Însă de departe aceasta a încântat atât jurații cât și publicul cu vocea sa superbă și chiar și cu talentul ei actoricesc, în multe gale ale emisiunii în care a creat o atmosfera spectaculoasă.

Viviana Sposub, vedeta cameleon, mărturisiri uluitoare în platoul Teo Show! "Mâncăm foarte mult"

Încă de la începutul competiției Bravo, ai stil! Celebrities, Viviana Sposub nu s-a sfiit să recunoască faptul că este mereu sprijinită în realizarea ținutelor atât de iubitul ei George Burcea, cât și de un stilist priceput, care îi oferă spfaturi prețioase.

Prezentă astăzi în platoul Teo Show, Viviana Sposub a mărturisit că și de această dată a venit însoțită de iubitul ei, George, care se afla undeva în spatele camerelor de filmat, deoarece acesta o susține în tot ceea ce realizează în viață să profesională și are mare încredere în calitățile și abilitățile ei, în toate cele trei domenii spre care înclină: televiziune, muzică și actorie.

viviana sposub

Viviana Sposub are o voce superba

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Viviana Sposub, taxată dur de Maurice Munteanu că nu a știut numele designerului de la care a luat hainele: "Daca macar ținutele nu le faceți voi și este evident că nu le faceți, macar să știți ce purtați!"

Întrebată de Teo Trandafir și de Bursucu cum reușește să arate mereu în formă și să își mențină silueta această perfectă, Viviana Sposub a mărturisit faptul că până să ajungă în cadrul competiției Bravo, ai stil! Celebrities, obișnuia să mănânce foarte mult și nu prea avea grijă în mod special să țină anumite diete.

viviana sposub

Viviana a marturisit cum se mentine in forma

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Însă de când a început să apară în cadrul emisiunii de stil, vedeta a recunoscut că are mare grijă în ceea ce privește alimentația sa, tocmai pentru a arată foarte bine în ținutele pe care le propune în fiecare ediție.

Mai mult decât atât, Viviana a declarat că mănâncă foarte multe salate și atunci când se află acasă și când este la filmări, salată compusă din multă multă salată verde, praz și puțînă brânză.

Viviana: Mâncăm foarte mult! Ai putea întreba pe oricine! Da, mâncăm! Și sper să mănânc din nou foarte mult atunci când se va termină emisiunea!
Bursucu: Am aflat de la colegii noștri, de la Bravo, ai stil că foarte multă salată serviți înainte, în timpul și după emisiune! Servește și le da și colegelor!
Viviana: Împărțim salată întotdeauna! O frunzulița ție, una mie și la final mă iubește cine mă iubește și aflăm pe cine iubește juriul! Doar salată goală! Altfel cum crezi că ne menținem în formă! Cu praz și puțînă brânză!

Citeste si: Detaliul care a deosebit-o pe Viviana Sposub de restul concurentelor. A luat 5 pe linie pentru asta! Sutienul, piesa de rezistență a ținutei

 

Citește-ne pe

Citește și:

Fostă consilieră a lui Trump: Putin are un miros ciudat şi nu mănâncă la evenimente

Maurice Munteanu, lovitură de imagine! Cum arăta juratul Bravo, ai stil! Celebrities la bustul gol în 1996. Ți-l imaginai vreodată așa?

Variola maimuței: OMS avertizează autoritățile să ia 'măsuri intensive de sănătate publică'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Viviana Sposub a făcut măcel printre concurentele Bravo, ai stil! Celebrities. A ajuns în fruntea clasamentului după doar o Gală

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies