Viviana Sposub, ironie maxima la adresa ei: "Sunt spărgătoarea de case! De 1 an și 3 luni Burcea zice că mă ia de mireasă, dar tot nu divorțează!" Oare ce a spus George Burcea când a auzit-o?

,
Viviana Sposub, autoironie maxima la Bravo, ai stil! Celebrities

Ce i-a facut Viviana Sposub lui George Burcea la Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Viviana Sposub a venit cu un pamflet care a vizat pe toata lumea prezenta in platoul Bravo, ai stil! Celebrities.


In articol:

Viviana Sposub a surprins jurații Bravo, ai stil! Celebrities în Gala Candyland cu un roast care nu a picat bine multora dintre concurente, iar partea cea mai savuroasa a păstrat-o la final atunci când concurenta a fost chiar ea tintă ironiei.

Citeste si: Reacția lui George Burcea după roast-ul surprinzător al Vivianei Sposub la Bravo, ai stil! Celebrities

George Burcea, tinta roast-ului Vivianei Sposub din Gala Bravo, ai stil! Celebrities

Viviana Sposub:"Eu sunt Viviana Sposub alias spărgătoarea de case așa că fetelor daca divorțați și apoi vă combinați și fostul soț rămâne liber vreo șase luni, încuiați ușile că vin peste voi și vi-l fur. De mica m-am visat mireasa doar că de 1 an și 3 luni, Burcea îmi tot zice că mă ia de mireasa și tot de un 1 an și 3 luni, eu aștept...să divorțeze!"

Viviana Sposub, roast-ul car ea infuriat-o pe Ruxi la Bravo, ai stil! Celebrities

Viviana Sposub s-a intrecut pe sine la Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Maurice Munteanu, observatie dura dupa roast-ul Vivianei de la Bravo, ai stil! Celebrities:"Raluca Badulescu nu este egal cu o manea!"

După ce și-a terminat momentul, Ilinca Vandici a făcut o remarca foarte serioasa la adresa a tot ceea ce s-a întâmplat în platou și anume că a fost foarte curajoasa să facă acest roast.

Însă, Maurice Munteanu a ținut să facă o precizare în legătură cu remarcile adresate Ralucai Badulescu în roast-ul interpretat câteva minute mai devreme: "...care ascundea câteva mici rautacisme, să nu uiți un lucru foarte important că una din persoanele cu cea mai mare cultura muzicala din toate domeniile pe care le cunosc este Raluca Badulescu, așa că Raluca Badulescu nu este egal cu o manea, eu simt nevoia să spun asta, nu ea."

La sfârșit, însă, Viviana Sposub, a ținut să lămurească faptul că totul este un pamflet și trebuie tratat că atare și că nimeni nu ar trebui să se supere.

 

Citește-ne pe

Citește și:

"Una din cele mai bune ținute din toate cele 7 sezoane!" Ruxi dă lovitură după lovitura la Bravo, ai stil! Celebrities

USR își apără magistrații și pune presiune pe justiție - Partidul cere Comisiei de la Veneția să intervină într-un proces în curs

Din pacate, incepem saptamana cu o stire trista! Doliu in Romania: s-a dus si el! Ni se prapadesc artistii

Ținuta care i-a lăsat fără cuvinte pe jurații Bravo, ai stil! Celebrities. Cum a venit Mădălina Pamfile îmbrăcată în ediția din această seară: "Este o demență!"

Elisabeta Lipă, dezvăluiri inedite în platoul Teo Show! Iată ce răspunsuri a dat celebra sportivă celor mai incomode întrebări!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies