Visarion Alexa, declarații halucinante despre soția lui, în spațiul public: „Deși are 40 de ani, soția mea arată ca o puștoaică de 18 ani”

,
Visarion Alexa, declarații halucinante despre soția lui, în spațiul public

Visarion Alexa, declarații halucinante despre soția lui: „Deși are 40 de ani, soția mea arată ca o puștoaică de 18 ani”

[Sursa foto: Facebook Visarion Alexa]

De peste două săptămâni, Visarion Alexa este în centrul atenției, după ce a fost plasat sub control judiciar timp de 60 de zile pentru agresarea sexuală a unei femei în vârstă de 37 de ani, în timpul spovedaniei.

Visarion Alexa și-a recunoscut faptele, iar drept pedeapsă a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile și i s-a luat dreptul la slujire și titlul de paroh.

Visarion Alexa, declarații halucinante despre soția lui

Visarion Alexa, declarații halucinante despre soția lui

Visarion Alexa, declarații halucinante despre soția lui

[Sursa foto: Facebook Claudia Alexa]

După ce a agresat sexual o enoriașă în vârstă de 37 de ani, iar ulterior au apărut multe alte femei care au vorbit despre hărțuirile la care au fost supuse de preot, a ieșit la iveală încă o informație despre Visarion Alexa.

Într-o declarație făcută acum trei ani, Visarion Alexa și-a descris soția într-un mod neobișnuit și nepotrivit.

În anul 2019, Visarion Alexa a fost invitat să vorbească în fața unu public tânăr, în cadrul „Întâlnirii Tinerilor Ortodocși din Moldova”, la Iași. Preotul și-a început discursul cu o declarație nepotrivită și controversată, la acea vreme. De menționat este că Visarion Alexa are trei copii împreună cu actuala soție.

Citeste si: Noi detalii în cazul lui Visarion Alexa. Preotul rămâne sub control judiciar, după ce mai multe femei l-au acuzat de hărțuire și agresiune sexuală

Cu toate că este anormal ca un bărbat ajuns la maturitate să facă astfel de afirmații, Visarion Alexa nu s-a gândit prea mult atunci când a afirmat că soția lui arată ca o tânără de 18 ani și că, deși are trei copii, soția lui poate fi considerată al patrulea.

„Am trei fete. Patru, cu tot cu soția mea. Fac o paranteză, pentru că dacă ele își lasă codițe și ieșim împreună pe stradă, eu cu bărboiul ăsta, lumea zice că le-am răpit, săracele. Deși are 40 de ani, soția mea arată ca o puștoaică de 18 ani.”, a mărturisit părintele Visarion Alexa, relatează  Click!

Visarion Alexa, agresor sexual, avertiza tinerii să nu se spovedească la orice preot

În același discurs, Visarion Alexa îi atenționa pe tineri să aibă grijă ce preot își aleg atunci când aleg să se spovedească. 

Citeste si: Preotul Visarion Alexa a recunoscut acuzațiile care îi sunt aduse, în fața comisei de disciplină a Bisericii Ortodoxe Române

„Nu vă spovediți la oricine, la orice preot! Vă dau un sfat prietenesc. Dacă nu e blând și înțelegător cu tine, indiferent în ce situație te-ai afla, fugiți, că v-o încasați! Iese rău... Căutați un duhovnic mai blând decât mama. Care să se poarte cu dumneavoastră ca și cu copilul lui”, este declarația lui Visarion Alexa, din 2019.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Visarion Alexa a mai agresat sexual încă o femeie! Preotul a forțat-o la un act sexual chiar în chilia în care spovedea: „Avea pantalonii desfăcuți și m-a forțat”

Falimentul industriei cripto e tot mai vizibil: investitorii fug pe capete; 20 de miliarde de dolari au retras numai în ultima lună

Visarion Alexa a mai agresat sexual încă o femeie! Preotul a forțat-o la un act sexual chiar în chilia în care spovedea: „Avea pantalonii desfăcuți și m-a forțat”

Român arestat după ce a violat o femeie într-un parc din Italia! Pentru că a băut 20 de litri de vin, bărbatul a uitat detaliile faptei sale

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies