Vineri seară, Kanal D a fost lider de audienţă cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la nivel Naţional

Author: Alina Petre

Jocul cuvintelor cu Dan Negru

Aseară, românii au fost cu ochii pe “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la Kanal D! Weekendul a început cu sportul minţii pentru românii din întreaga ţară, iar Kanal D a fost din nou lider de audienţă la nivel National vineri seara, în intervalul difuzarii celui mai atractiv quiz show (22:30-24:00), conform Kantar Media Romania.

Emisiunea cu şi despre vocabular a înregistrat 4,2% Share şi 14,9% cotă de piaţă pe targetul National, minutul de aur (22:30) ţinând în faţa micilor ecrane, la Kanal D, 1.319.000 de fani ai emisiunii.

Citește și: De 1 Decembrie, românii au răspuns provocărilor inteligente, la „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Vineri seară, Kanal D a fost lider de audienţă cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la nivel Naţional

Cel mai simplu de înteles quiz show pentru toată familia, “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, a devenit obiceiul de consum pentru întreaga familie, în fiecare seară, de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal D. Concurenţi de toate vârstele, cu profesii diferite fac un adevărat spectacol faţă în faţă cu Dan Negru, doar prin agilitatea mintii şi bucuria de a găsi răspunsurile corecte la întrebările acestuia.

Câți bani a câștigat Dan Negru de pe urma televiziunii. Cea mai valoroasă moștenire pe care le-o va lăsa copiilor săi

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Citește și: Românii aleg “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”! Emisiunea, lider de audiență si aseară, la nivel întregii țări și la orașe

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies