Sari la conținut

Vine gerul naprasnic pentru Romania: temperaturile ajung la -20 de grade! Anuntul facut de meteorologi

Vine gerul naprasnic pentru Romania: temperaturile ajung la -20 de grade! Anuntul facut de meteorologi

Meteorologii anunta temperaturi extrem de scazute la sfarsitul acestei saptamani, gerul urmand sa puna stapanire pe intreaga Romanie.

Astfel, incepand de sambata temperaturile vor scadea considerabil, urmand ca duminica sa ajungem la valori si de 20 grade.

"In noaptea de sambata spre duminica, vorbim despre alte temperaturi, cu minime de sub -10 grade, chiar si de -15 grade, pentru partea de nord si de centru a tarii. In restul tarii, vor predomina valorile negative.

"Duminica va fi o vreme deosebit de rece pentru sfarsitul lunii februarie, cu temperaturi maxime in general intre -12 si -4 grade, mai ales in partea nordica si in estul Transilvaniei. Minimele din noaptea de duminica spre luni continua sa scada si se vor situa intre -15 si -5 grade, chiar spre minus 20 de grade, in nordul Moldovei si in depresiunile din estul Transilvaniei", a declarat Dinu Marasoiu, meteorolog la Administratia Nationala de meteorologie.

Nu scapam nici de ninsori, urmand ca de luni sa se inregistreze precipitatii insemnate cantitativ in intreaga tara.

Si in Bucuresti va fi ger, in noaptea de sambata spre duminica minima va cobori la -7 grade Celsius. In noaptea de duminica spre luni va fi si mai frig, temperatura urmand sa ajunga la -11 grade Celsius. 

 
viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net