Viitorul e socant! Prostituatele-robot vor schimba TOT. Cum vom face sex in 2050

"Prostituatele-robot“ vor lua locul femeilor în bordelurile viitorului, împuţinând cazurile de trafic de persoane şi pe cele ale bolilor cu transmitere sexuală.


In articol:

Lucrarea ştiinţifică, intitulată "Roboţi, bărbaţi şi turism sexual“, ia ca studiu de caz un bordel din Amsterdam, din anul 2050, echivalentul celebrului Yub-Yum, unul din cele mai cunoscute bordeluri din capitala Olandei, închis în 2008.

Potrivit descrierii celor doi autori, peste 100 de roboţi sexuali îmbrăcaţi în lenjerie sexy vor sta la dispoziţia clienţilor, gata să le ofere o gamă largă de servicii, de la masaje, la dansuri erotice şi partide de sex. Intrarea într-un astfel de club, cu toate serviciile incluse, se va învârti în jurul sumei de 10.000 de dolari, spun autorii studiului.

Cum vor face sex oamenii în 2050. Practicile şocante din viitor

În următoarea jumătate de secol, oamenii vor întreţine în mod regulat relaţii sexuale cu roboţi. Unii poate se vor şi îndrăgosti de roboţi, susţine Helen Driscoll, psiholog la Universitatea din Sunderland, Marea Britanie.

"Pe măsură ce realitatea virtuală devine tot mai realistă şi mai captivantă, fiind capabilă să imite şi să îmbunătăţească experienţa sexului cu un partener uman, este de conceput ca unii să aleagă asta în defavoarea sexului cu o fiinţă umană mai puţin decât perfectă", spune Driscoll.

Companiile care realizează producţii pentru adulţi au început deja să ofere acest tip de produse. Cu ajutorul tehnologiile moderne, utilizatorii pot ”intra” şi explora filmele pornografice pe propria piele.

"Avem tendinţa să gândim despre aceste idei cum ar fi realitatea virtuală şi sexul cu roboţi în contextul normelor actuale. Dar dacă ne gândim în urmă, la normele sociale despre sex de acum 100 de ani, este evident că acestea s-au schimbat rapid şi radical", spune psiholoaga.

foto: facebook

sursa: realitatea.net

Citeste si: Spune-mi in ce ZODIE esti ca sa-ti spun CE ai fost intr-o viata anterioara

Citeste si: Fata lui Nicolae Guta e in stare grava, la spital. Doamne, ce suferinta pentru micuta

Citeste si: Fara PRECEDENT! Cele doua fete din Caracal, disparute la diferenta de trei luni, UCISE de soferul care le-a luat la ocazie! S-au gasit oase si haine arse...

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate