Videochatul, afacere de mii de dolari! Cum cheltuiesc fetele banii facuti uşor si cat de legala este aceasta afacere, aflati in emisiunea “Sabbagh in actiune”, difuzata astazi, de la 21.30, la Kanal D!

Editor: Silviu Bunea Author: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:35

Echipa condusa de Christian Sabbagh abordeaza astazi, in emisiunea "Sabbagh in actiune", un subiect foarte delicat.

În timp ce fabricile şi uzinele noastre ajung la fier vechi, industria sexului  e singura care merge la capacitate maximă  şi produce sume exorbitante. Încântate de banii câştigaţi uşor, mii de tinere din România renunţă la orice fel de ruşine şi ajung să-şi vândă farmecele.

Şi nu e vorba de fetele care fac trotuarul în toată Europa, ci despre cele care pe internet îndeplinesc fanteziile bărbaţilor cu bani din întreaga lume.

Cum cheltuiesc fetele banii făcuţi uşor, dar, mai ales, cât de legală este această afacere, aflaţi în emisiunea “Sabbagh în acţiune” de sâmbătă, 9 aprilie, de la 21.30, la Kanal D!

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

 


Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Bianca i-a declarat război lui Robert și a lansat replici acide la adresa lui! „Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!” Iată cum a reacționat Mihaela, care abia și-a stăpânit lacrimile, mascându-le cu un zâmbet fals!