[Video] Care este cel mai difuzat cantec din secolul al XX-lea. Producatorii sunt socati, nu s-ar fi gandit ca e posibil!

Piesa are un succes fulminant pe platformele de streaming.

Piesa “Bohemian Rhapsody”, a trupei britanice Queen, a devenit cel mai difuzat single din secolul al XX-lea pe platformele de streaming.

Desi producatorii piesei se temeau ca nu va avea niciodata succes, intrucat are o durata de aproape sase minute, include fragmente de opera si versuri despre Galileo si Scaramouche, piesa a depasit pragul de 1,6 milioane de difuzari in streaming pe plan mondial, fiind impulsionata de noul film biographic “Bohemian Rhapsody”.

Cantecul trupei britanice a depasit alte doua single-uri celebre - "Smells Like Teen Spirit" al trupei Nirvana si "Sweet Childe O'Mine" al trupei Guns N' Roses - si a devenit cea mai difuzata in streaming piesa rock clasica din toate timpurile, au adaugat in acelasi comunicat reprezentantii grupului Universal.

Filmul "Bohemian Rhapsody", in care Rami Malek il interpreteaza pe regretatul solist al trupei Queen, Freddy Mercury, a contribuit la popularizarea muzicii formatiei britanice in fata unei noi generatii de admiratori.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies