„Victimele au între patru și 80 de ani”. Soldații ruși au abuzat o fată de patru ani, de față cu părinții ei. Metodele barbare la care rușii apelează, pentru a induce teroarea în civilii din Ucraina

Author: Andreea Buinoschi

„Victimele au între patru și 80 de ani”. Soldații ruși au abuzat o fată de patru ani, de față cu părinții ei. Metodele barbare la care rușii apelează, pentru a induce teroarea în civilii din Ucraina

Sursa: Istock

ONU a început să documenteze ororile comise de soldații ruși pe frontul din Ucraina. Aceștia au făcut rău tuturor persoanele care le-au ieșit în cale, violând de la fete de patru ani, la femei de 83 de ani.

Soldații ruși demonstrează, pe zi ce trece, de ce au fost acuzați de un comportament barbar și de crime de război.

ONU a început să scoată la iveală atrocitățile și faptele de neiertat pe care aceștia le comit de mai bine de nouă luni.

Soldații ruși violează femeile și castrează bărbații

Când nu ucid civilii și când nu distrug infrastructura Ucrainei, soldații ruși abuzează sexual fetele și femeile și castrează bărbații, inducând teroare în fiecare civil rămas în viață.

Chiar dacă multe informații rămân neștiute și multe orori se pierd odată cu moartea persoanelor care le-au trăit, ONU reușește să scoată la iveală multe dintre atrocitățile comise de armata lui Vladimir Putin.

Potrivit lui James Cleverly, ministrul britanic de Externe, cele mai multe cazuri au loc în zonele ocupate ilegal de către ruși. O comisie a ONU a dezvăluit că victimele violurilor și ale violențelor au între 4 și 83 de ani.

Citește și: Cu ce umblau soldații ruși la ei, pentru a putea întreține relații intime cu femeile din Ucraina: „Mi-aș dori ca el și toate rudele lui să fie morți”

Un soldat rus a violat o copilă de doar patru ani, de față cu părinții ei. Mama acesteia, în vârstă de doar 22 de ani, a fost și ea abuzată sexual, soțul ei la fel, iar, în final, cei doi soți au fost forțați să întrețină relații intime de față cu soldații ruși.

Din nefericire, cazurile de acest fel au continuat. O femeie de 83 de ani a fost violată de față cu soțul ei care nu a putut face nimic, deoarece avea dizabilități fizice.

În această vară, un soldat rus a castrat un soldat ucrainean, iar filmarea a fost încărcată pe rețelele de socializare.

„Nu este nimic rău, dacă un micuț ucrainean moare”

Cruzimea rușilor nu are limită și devine din ce în ce mai mare pe zi ce trece. Conform The Telegraph, femei gravide, a căror sarcină era avansată, au fost bătute în detenție și li s-a spus că nu este nimic rău, dacă un micuț ucrainean moare”.

De asemenea, doctorul Elliott a afirmat că „Violența sexuală împotriva bărbaților în timpul conflictului este mult mai des întâlnită decât credem”.

SUA va desemna Wagner drept grup criminal transnațional!

Un reprezentant al biroului procurorului general al Ucrainei a spus, în urmă cu aproximativ o săptămână, că, în acest moment, sunt în lucru 100 de proceduri penale legate de violența sexuală comisă până în prezent, de la începerea războiului din Ucraina.

Citește și: Ucraina a primit noi sisteme de apărare antiaeriană NASAMS și Aspide din SUA, Spania și Norvegia

Lilia Sidun, psihologul pentru copii din Zaporojie, susține că victimelor le este extrem de greu să vorbească despre aceste lucruri și că mai multe informații se vor afla abia după ce războiul se va încheia.

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies