"Viata mea s-a dus, nu mai sunt femeie!" A vrut sa aiba sani mai mari, dar si-a facut o operatie "la reduceri" si acum isi blesteama zilele. Cum arata bustul femeii acum

Femeia a ramas cu cicatrici fizice si psihice care o vor bantui toata viata.

Samantha Humm, in varsta de 30 de ani, din statul australian Queensland si-a dorit mereu sani mai mari, insa a amanat operatia de marire a sanilor pana dupa ce va naste.

 

Cand a vazut intr-un ziar local o reclama a unui cabinet de estetica ce oferea operatia la care visa la un pret redus la aproape jumatate, nu a mai stat pe ganduri.

 

Din pacate, la doar trei saptamani de la operatie, femeia, mama a patru copii, a observat ca un lichid galben, vascos, curgea din zona proaspat operatie. Chirurgul a asigurat-o ca scurgerile sunt normale si se vor opri, dar dupa cateva luni pete negre au inceput sa ii apara pe sani.

 

"Am simtit o senzatie ciudata, am fugit la baie, mi-am dat jos sutienul si am vazut ca era plin de silicon. Imi explodase sanul!", a povestit ea.

 

Ulterior, ea a aflat ca doctorul care o operase "la reducere" un era chirurg plastic, ci cosmetic, adica nu era pregatit pentru a efectua o operatie atat de complexa. Pacienta a ramas cu sani deformati si trebuie sa plateasca acum pentru reconstructia lor.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate