Vesti proaste pentru soferi! Pretul motorinei a atins cel mai ridicat nivel in Romania! Cat a ajuns sa coste un litru de motorina astazi!

,
pretul motorinei

Prețul motorinei în România a atins un nou record

[Sursa foto: PixaBay]

Motorina a atins cel mai ridicat pret in tara noastra, dupa ce s-a aflat pe un trend ascendent in ultimele luni!


In articol:

Preturile combustibililor au atins un nou record, dupa ce s-au au crescut galopant in ultimele luni. Conform informatiilor transmise de site-ul Peco-online, pretul mediu al motorinei a ajuns in Romania, in data de 26 octombrie 2021, la 6,39 lei pe litru.

Pretul motorinei a atins cel mai ridicat nivel in Romania!

Motorina a mai inregistrat o astfel de crestere galopanta in luna aprilie 2014, cand ajunsese la valoarea de 6,36 lei pe litru, conform informatiilor publicate atunci de ZF.

In comparatie cu luna precedenta, pretul mediu al unui litru de motorina a urcat cu 8.7%, iar acest lucru presupune ca un plin de 50 de litri costă astăzi cu 25,5 lei mai mult decât in luna trecuta.

pretul carburantilor

Pretul carburantilor a crescut galopant in ultimele luni in Romania

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Inflația depășește cele mai pesimiste estimări: A ajuns la 6,3% în septembrie. Prețurile la energie electrică, gaze și combustibili au crescut cel mai mult

Potrivit digi24.ro si pretul benzinei a inregistrat o crestere record la inceputul lunii octombrie acestui an, cand a ajuns la 6,09 litru. Iar in zilele urmatoare pretul a continuat sa creasca.


Acest nivel al pretului benzinei nu a mai fost atins din luna iulie 2014. In vreme ce anul trecut, in 2020, benzina ajunsese la minimul din ultimii zece ani in tara noastra, spre marea bucurie a soferilor, deoarece si pretul motorinei scazuse si el in acea perioada.

Care sunt preturile la benzina și motorina în marile orașe din Romania

Conform site-ului peco-online.ro, cel mai mic pret al benzinei în Capitala costă 6,22 lei pe litru, iar cel mai mic pret al motorinei este de 6,35 lei pe litru.

Iar gazul GPL se vinde cu un pret mediu de 3,25 lei pe litru.

In Cluj Napoca: Pretul unui litru de benzina este de 6,22 lei si de 6.27 litrul de motorină, 3,28 lei litrul de GPL;

In Iași, pretul unui litru de benzina este de 6,24 lei si de 6,30 lei cel de motorină. Iar pretul pentru GPL este de 3,29 pe litru.

In Constanța, pretul unui litru de benzina este de 6,25 lei si de 6,28 cel de motorină, in timp ce pretul pentru GPL este de 2,80 pe litru.

Citeste si: Cât a ajuns să coste un litru de benzină și de motorină în marile orașe. Unde găsești cel mai ieftin carburant din România

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Poliția Română atenționează cetățenii cu privire la un nou mod în care pot fi înșelați. Șoferii s-au trezit cu amenzi pentru depășirea limitei de viteză

Vești bune de Ziua Națională: scade numărul cazurilor noi și al deceselor de Covid-19

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Cât a ajuns să coste un litru de benzină și de motorină în marile orașe. Unde găsești cel mai ieftin carburant din România

Prețuri mici la carburanți. În ce orașe din România sunt cele mai mici costuri la benzină și motorină?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies