Vești proaste pentru românii care merg în această țară. Noi restricții au fost introduse. Circulația pe timp de noapte este interzisă

,
Vești proaste pentru românii care merg în această țară. Noi restricții au fost introduse.
Restrictii de circulatie

După ce numărul infectărilor cu coronavirus a crescut îngrijorător, o nouă țară impune restricții mai dure. Românii care aleg ca destinație această țară trebuie să știe la ce să se aștepte.


In articol:

Una dintre cele mai frecventate țări de către turiștii români va impune noi reguli pentru a scădea riscul de infectare cu noul coronavirus, care face dezastru pe teritoriul țării.

Noi restricții intră în vigoare. Românii care merg în această regiune trebuie să știe la ce să se aștepte

Marocul, una dintre cele mai vizitate destinații de către turiștii români, va impune noi măsuri, mult mai dure, pentru a stopa răspândirea virusului SARS-CoV-2.

Vești proaste pentru românii care merg în această țară. Noi restricții au fost introduse.
Circulatia pe timp de noapte este interzisa

Guvernul marocan a luat decizia de a impune noi restricții pentru a opri îmbolnăvirile cu virusul care a facut ravagii în toată lumea, după ce numărul cazurilor a crescut îngrijorător, după cum relatează BBC.

Circulația pe timp de noapte interzistă

Prmierul Maorcului i-a informat pe cetățeni printr-un mesaj pe contul pesonal de Twitter că, noile restricții vor intra în vigoare de marți seară. Circulația va fi restricționată, astfel oamenii trebuie să intre în case la ora 21:00 și nu vor mai putea ieși până la ora 05:00, când circulația va fi din nou permisă.

Vești proaste pentru românii care merg în această țară. Noi restricții au fost introduse.
Marocul se confrunta cu zeci de cazuri de Covid

Totodată, călătoriile în Marrakesh, Casablanca și Agadir vor fin interzise pentru cei care nu dețin pașaport de vaccinare, după cum au anunțat oficialii.

Excepție le la aceste reguli vor face doar persoanele care au nevoie urgentă de îngrijiri medicale și nu pot amâna acest lucru.

Citeste si: ANUNȚUL care afectează milioane de români Care sunt noile măsuri pentru nevaccinați? Ce avantaje au persoanele imunizate

Marocul se confrunt cu o creștere dramatică a numărului de cazuri

Șefii statului au luat imediat măsuri când au observat că numărul infectărilor cu coronavirus au scăpat de sub control și au propus noi măsuri, cu scopul de a reduce infectările cu virusul necruțător.

Vești proaste pentru românii care merg în această țară. Noi restricții au fost introduse.
Restrictii dure in Maroc

Situația este dramatică în Maroc, în ultima săptămână au fost raportate zeci de îmbolnăviri, în special cu varianta Delta, mult mai contagioasă, care face ravagii pe teritoriul țării.

Astfel, Marocul a decis impunerea unor restricții mult mai dure pentru a reduce răspândirea bolii, care a făcut nenumărate victime.

Citeste si: Lovitură pentru persoanele vaccinate! Ce se poate întâmpla chiar și după vaccin

 

Citește-ne pe
Citește și:

Lovitură pentru persoanele vaccinate! Ce se poate întâmpla chiar și după vaccin

ULTIMA ORĂ Deciziile luate de Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă, după ce Bucureștiul, fără prefect, a intrat în scenariul roșu

Simona Halep îl DISTRUGE pe Smiley! De ce NU l-a vrut la nunta ei sub nicio formă! Ce s-a întâmplat între cei doi

ANUNȚUL care afectează milioane de români Care sunt noile măsuri pentru nevaccinați? Ce avantaje au persoanele imunizate

ANUNȚUL care afectează milioane de români! Ce se întâmplă cu pandemia de COVID-19. Alexandru Rafila a făcut noi declarații: "Nu există mari speranțe"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies