VESTI BUNE! Se dau 3.000 de euro de la 1 ianuarie! Ce condiție trebuie să îndeplinești

Primăria Generală va continua programul prin care se oferă sprjin financiar pentru cuplurile care nu pot avea copii și aleg procedurile de reproducere umană asistată

Începând cu 1 ianuarie 2020, se oferă 13.800 de lei pentru fiecare cuplu care dorește să apeleze la FIV.

Gabriela Firea anunță că Primăria Generală va continua programul prin care se oferă sprjin financiar pentru cuplurile care nu pot avea copii și aleg să apeleze la procedurile de reproducere umană asistată – fertilizare in vitro (FIV).

Citeste si: Vesti noi de la spitalul Elias! Din pacate se confirma! Ce se intampla cu Mario Iorgulescu

”Cuplurile care nu au reuşit să-şi depună dosarul la ASSMB au o nouă posibilitate de înscriere începând cu 1 ianuarie 2020. Atunci, alte 1.000 de cupluri vor intra în proiect şi vor primi sprijin financiar în valoare de 13.800 lei/cuplu”, a precizat edilul general, într-o postare pe Facebook.

Toate cele 1.000 de locuri disponibile anul acesta în cadrul proiectului ”O şansă pentru cuplurile infertile – FIV 2” au fost ocupate în mai puţin de trei luni, arată Gabriela Firea.  Ea a menţionat că până în prezent s-au născut 150 de bebeluşi prin acest program.

Citeste si: Atentionare de la ANM: un val de aer polar intra in Romania! Cat de tare se raceste vremea

Citeste si: Atentionare de la ANM: un val de aer polar intra in Romania! Cat de tare se raceste vremea

Pe 15 iunie, Primăria Capitalei anunţa debutul înscrierilor pentru proiectul FIV – 2. Beneficiarii sunt cuplurile cărora medicul specialist în obstetrică-ginecologie, cu competenţă în tratamentul infertilităţii cuplului şi reproducere umană asistată, le-a diagnosticat o afecţiune incompatibilă cu reproducerea pe cale naturală.

sursa: capital.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate