Veste URIASA pentru pensionari! Este oficial. Schimbarea este MAJORA

,

Incepand cu 2021, noua lege a pensiilor se va calcula strict in anii de vechime.

Astfel, un pensionar cu o vechime cuprinsa intre10 si 15 ani, va primi, la pensie, 40% din salariul minim brut. Cei cu vechime de minimum 15 ani, vor incasa 45% din salariul brut. Potrivit noii legi, la pensie se va mai adauga cate 1% din salariul minim brut pentru fiecare an in plus fata de pragul de 15 ani.

„Daca la pensii Pro Romania a reusit o victorie de etapa in Comisia pentru Drepturile Omului, care a votat ca majorarea punctului de pensie la 1.875 de lei prevazuta pentru 1 septembrie 2021 sa se aplice de la 1 ianuarie 2019, la Comisia de Munca, parlamentarii PSD si ALDE s-au mobilizat si au respins acest amendament (…) Sa spunem ca anul viitor va fi o crestere zero a punctului de pensie pana in septembrie, cand se va aplica o mica majorare care, probabil, nu va acoperi nici inflatia”, a declarat deputatul Ioan Catalin Nechifor.

 

 

Citește și:

Coronavirus în România, 20 septembrie 2020. 1.231 de cazuri noi și 33 de decese cauzate de COVID-19. Bilanțul pe județe și numărul de teste efectuate

Rezultate Loto 6 din 49, duminică, 20 septembrie. Numerele extrase astăzi - Joker, Noroc LIVE

Adrian Streinu Cercel trage un semnal de alarmă: "Acest virus se plimbă pe stradă. Sunt oripilat de ceea ce avem la Institut!" Ce se poate întâmpla în perioada următoare?

Live Stream Online "Bravo, ai stil! Celebrities" - Ediția de sâmbătă, 19 septembrie - VIDEO

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 19 septembrie - A doua parte - VIDEO. Akebono, dezamăgit de relația cu Aya: "Mi-am dat seama că am..."


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies