”V-ați dorit vreodată ca Florin Piersic să nu fi fost tatăl dvs.?” Cum s-a produs, de fapt, ruptura dintre Florin Piersic Jr. și tatăl său: ”Mi-am dorit de mai multe ori”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 27 nov 2022, 23:28

V-ați dorit vreodată ca Florin Piersic să nu fi fost tatăl dvs.

Sursa: Captură KANAL D

Îndrăgitul actor și scenarist Florin Piersic Jr., invitat la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, a vorbit despre ruptura dintre el și marele actor Florin Piersic.

Florin Piersic Jr. nu a avut niciodată o relație închegată cu tatăl său, marele actor Florin Piersic. Mai ales, în perioada pandemiei, cei doi s-au văzut extrem de rar, iar scenaristul recunoaște că niciodată nu va putea fi apropiat de părintele lui, spunând că ruptura s-a produs cu mult timp în urmă. 

Florin Piersic Jr., despre ruptura dintre el și tatăl său, Florin Piersic

Florin Piersic Jr., invitat la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, a vorbit despre ruptura de tatăl său, marele actor Florin Piersic și de ce nu poate trece peste fazele pe care celebrul actor i le-a făcut.

Citește și: Florin Piersic Jr. a fost căsatorit doar o lună, cu fosta dansatoare a Andreei Marin. De ce s-au despărțit si care a fost motivul pentru care nu-și mai dorește să se căsătorească niciodată

Denise Rifai i-a adresat una dintre întrebările roșii ale serii ”V-ați dorit vreodată ca Florin Piersic să nu fi fost tatăl dvs.?”

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Citește și: Boala cu care Florin Piersic Junior trăiește zi de zi! A dezvăluit cele mai dificile momente din viața lui: „Nu ai de unde să știi ce va urma” 

Florin Piersic Jr. a fost foarte sincer și a afirmat că de multe ori și-a dorit ca Florin Piersic să nu-i fi fost tată, iar ruptura dintre ei s-a produs treptat, precizând și un moment în care tată său a făcut bășcălie de el la lansarea filmului său.

Florin Piersic Junior iubite. Fiul lui Florin Piersic Senior s-a iubit de-a lungul vieții cu femei extrem de frumoase. Cine sunt acestea

”Da, da, da! Mi-am dorit de mai multe ori, mai ales în adolescență și adolescența mea fiind prelungă, așa cum spuneam, punem 30 de ani, mi s-a întâmplat, dar în același timp, dacă stau să judec cum au fost lucrurile, el a fost un fel de idol la o anumită vârstă, eram mai mic, nu știe foarte multă lume că eu dădeam 6 lei la cinema să văd ”Trandafirul galben” doar pentru că

îmi plăcea o secvență din film.(...) Deci el a fost, la un moment dat, un fel de idol și după au intervenit alte influențe. (n.r Cum s-a produs ruptura?) Ruptura s-a produ treptat, dar au fost și momente bruște, adică a fost un moment în care la ”Fix Alert” am făcut o conferință de presă și eu credeam foarte mult în filmul ăla și în toată echipa(...) el a venit și a făcut cumva bășcălie, cred că ăla a fost un moment de ruptură”, a spus Florin Piersic Jr. despre ruptura de tatăl său. 

Citește și: Cine este și cum arată fratele lui Florin Piersic Jr. Cariera acestuia nu are nicio legătură cu lumea artistică

 


Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a dat buzna în camera roșie, pentru a afla ce se întâmplă între Patrick și Alina, noua concurentă! „Nu e corect ca în prima zi de cuplu să facă așa ceva!”

Vizibil afectată de gestul lui Patrick, Nona a intrat furibundă în camera roșie pentru a-i cere explicații celui care se pretinde partenerul ei! „Ce faci tu? Nu, eu mă duc! Rămâneți voi aici!”

Cookies