Un tată din Maramureș și-ar fi abuzat sexual fiul de doar doi ani și două luni. Bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice

,
tata-maramures-abuzat-sexual-violat-fiul

Un tată din Maramureș și-ar fi abuzat sexual fiul de doar doi ani și două luni. Bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice

[Sursa foto: PixaBay]

Un tată din județul Maramureș și-a abuzat sexual fiul de doar doi ani și două luni, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Cele întâmplate ar fi fost cunoscute și de vecini.

Un tată din orașul Seini, Maramureș, și-ar fi agresat sexual fiul de doi ani și a fost reținut pentru 24 de ore.

Poliția a fost sesizată de către o femeie care știa de cele întâmplate.

Un tată din județul Maramureș și-ar fi abuzat sexual fiul de doi ani și două luni

După ce a consumat băuturi alcoolice, bărbatul și-a abuzat sexual propriul fiu. Cercetările continuă, iar incidentul, care a avut loc pe strada Cărămidăriei, nu era străin vecinilor.

Tragedia a avut loc sâmbătă, 19 noiembrie, și, după trei zile, bărbatul a ajuns în fața judecătorilor. Minorul a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au efectuat cercetarea la faţa locului, iar minorul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Dr. Constantin Opriş' Baia Mare, unde a fost examinat de către medicul legist din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Maramureş.

Citește și: Ce se întâmplă în aceste momente cu cele două fetițe din Brașov, care au fost agresate de un prieten de familie. Sunt surori și au doar 12, respectiv 10 ani

De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că, în noaptea de 19/20.11.2022, pe fondul consumului de alcool, bărbatul şi-ar fi agresat sexual fiul de 2 ani şi 2 luni, în timp ce se aflau în camera în care convieţuiesc. Faţă de bărbat a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar ieri (marţi), 22 noiembrie, a fost prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Baia Mare, care a admis propunerea de arestare preventivă”, a transmis Ionela Cozma, conform Agerpres.

tata-maramures-abuzat-sexual-violat-fiul

Un tată din Maramureș și-ar fi abuzat sexual fiul de doar doi ani și două luni. Bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice

[Sursa foto: PixaBay]

O fată de nouă ani a fost abuzată sexual de concubinul mamei, iar mama a asistat la cele întâmplate

O minoră de nouă ani a fost violată,  în mai multe rânduri, de către concubinul mamei sale, dar și de un prieten de-al acesteia, iar mama fetei chiar a asistat la una dintre scene.

Cei doi bărbați și mama fetei au fost arestați preventiv, iar totul a început, după ce femeie a spus poliției că fiica ei a fost violată și că ea a fost agresată.

Mama fetei, în vârstă de 32 de ani, a sesizat poliția vineri, 18 noiembrie, motivând că, din anul 2020 și până în anul 2022, a avut o relație amoroasă cu concubinul ei, în vârstă de 36 de ani. Mama și fiica ar fi locuit în Cluj-Napoca, la domiciliul bărbatului, transmite IPJ Alba.

Citește și: Cu ce umblau soldații ruși la ei, pentru a putea întreține relații intime cu femeile din Ucraina: „Mi-aș dori ca el și toate rudele lui să fie morți”

„Și un alt bărbat, cunoştinţă a celor doi, în vârstă de 35 de ani, din Cluj Napoca, ar fi săvârşit asupra minorei fapte de agresiune sexuală şi viol. Pentru obţinerea de probe, la data de 22 noiembrie 2022, poliţiştii din Aiud, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat două percheziţii, pe raza municipiului Cluj Napoca, iar cei doi bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Aiud unde au fost audiaţi, iar ulterior au fost reţinuţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de agresiune sexuală, corupere  sexuală, viol şi rele tratamente aplicate minorului”, a mai spus sursa menționată anterior.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cine este românca ucisă de soț în propria casă, în Italia. Vinovatul este în continuare în libertate

Spania sfidează toate trendurile UE: rata inflației scade în mod neașteptat!

Cine este românca ucisă de soț în propria casă, în Italia. Vinovatul este în continuare în libertate

Din spatele gratiilor, Gheorghe Dincă a trimis o scrisoare familiei Luizei Melencu, spunând că aceasta trăiește și o roagă să îl ajute

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies