Un tânăr a crezut că trăieşte într-un film şi şi-a omorât tatăl: “Mamă, tata este mort. Nu te duce să-l vezi”

Author: Diana Tilă

Un tânăr a crezut că trăieşte într-un film şi şi-a omorât tatăl

Sursa: corrieredelveneto.corriere.it

Un tânăr de 24 de ani și-a ucis tatăl pentru că a crezut că trăiește într-un film.  

Crimă șocantă în Italia, un tânăr a crezut că trăiește într-un film şi şi-a omorât tatăl. Ce a făcut în miez de noapte a șocat o țară întreagă. 

Citește și: Cutremur devastator în Bali! Sute de oameni și-au pierdut viața și peste 700 au fost răniți în urma unui seism de 5,6 grade pe Richter

Crima care a șocat Italia. A crezut că trăieşte într-un film şi şi-a omorât tatăl

Clipe de groază pentru o familie din Veneto. Un tânăr de 24 de ani și-a ucis tatăl, însă, nici nu realiza ce a făcut, el crezând că trăiește în filmul The Truman Show și că toată lumea îi analizează fiecare mișcare.

Riccardo de Felice și-a ucis propriul tată. Potrivit anchetatorilor, tânărul și-a lovit părintele mai întâi în cap, cu o unealtă metalică pe care o folosea pentru a face exerciții fizice, iar

apoi i-a dat două lovituri în gât cu un cuțit de bucătărie. 

Tatăl lui Riccardo, un militar pensionar de 56 de ani, adormise pe canapea după miezul nopții, moment când tânărul a decis să îi ia viața, motivând ulterior că acesta îl „persecuta” și de aceea a acționat.

Francesco De Felice a fost colonel în armata italiană, având mai multe misiuni de pace în străinătate.

Citește și: Fiul unui cunoscut procuror din Constanţa s-a împuşcat în cap cu arma tatălui său. De ce a recurs tânărul de 31 de ani la un asemenea gest

După ce a comis oribila crimă, tânărul a mers în dormitorul mamei sale și a anunțat-o că soțul ei este mort:  “Mamă, tata este mort. Nu te duce să-l vezi”, i-a spus el mamei

sale. Femeia a încercat să ajungă la soțul ei, dar Riccardo a blocat ușa care ducea în sufragerie cu o piesă de mobilier, pentru a o împiedica să vadă ce a făcut.

Toată lumea este șocată de această crimă și inclusiv mama lui, Adriana, spune că Riccardo nu mai fusese niciodată violent.

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

Mama tânărului le-a povestit  anchetatorilor că Riccardo luase legătura si cu un psiholog dar nu începuse încă o cale de tratament.

  „Dar până în noaptea asta nu fusese niciodată violent”, a asigurat femeia .

Vecinii au mărturisit că erau o familie liniștită și rezervată: „ erau oameni buni cu pasiune pentru pisici”.  „De când s-a pensionat, facem drumeții și plimbări lungi cu bicicleta”, spune un prieten. „L-am auzit acum câteva zile, era calm, nu vorbea despre problemele fiului său” 

Totuși, potrivit apropiaților, Riccardo a început să aibă episoade delirice și tendințe suicidare. Un prieten al ucigașului a spus că acesta și-a pierdut locul de muncă și a rupt relațiile cu toți cei apropiați lui, pe care îi cunoștea de-o viață.

Citește și: Motivul pentru care o tânără mamă din Satu Mare s-a sinucis. Ani la rând s-a confruntat cu această tulburare

„Era un tip normal. Apoi, la sfârșitul verii, a luat-o razna. Se convinsese că trăiește ca în filmul The Truman Show, unde totul era o înscenare și toată lumea îl spiona.

S-a certat cu toată lumea, și-a lovit cel mai bun prieten și a rupt relațiile cu noi, care îl cunoșteam de o viață. Acum o săptămână, sora mea s-a întâlnit cu el: i-a spus că tocmai își pierduse slujba, era deprimat și a spus că vrea să se sinucidă…”, a spus tânărul în fața carabinierilor, conform  corrieredelveneto.

Motivul pentru care o adolescentă în vârstă de 17 ani și-a ucis mama cu mâinile goale. Copila și-a recunoscut imediat fapta

Procurorul care se ocupă de caz a spus că este clar că tânărul care și-a ucis părintele avea probleme psihice grave.

„O dramă a nebuniei, care a explodat fără ca nimic să o prefigureze. Vom solicita un raport psihiatric. Dar, pe baza declarațiilor spontane făcute la interogatoriu, este clar că tânărul are probleme psihice grave”,  a declarat procurorul Marco Martani.

 

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.