Un român din Italia a fost ridicat de poliție în timp ce se iubea cu soția unui văr. Ce a urmat este scos din telenovele

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 20 sep 2022, 14:42

Un român a fost ridicat de poliție în timp ce se iubea cu soția unui văr

Sursa: PixaBay

Un român, care se afla într-un hotel cu soția vărului său, în Italia, s-a trezit cu poliția în camera pentru a fi arestat. Iată motivul pentru care bărbatul a fost închis timp de zece zile.

O adevărată telenovelă a avut loc în Italia.

Un bărbat se iubea cu soția vărului său într-o cameră de hotel, moment în care poliția a dat buzna peste ei pentru a-l aresta pe bărbat. Acesta a fost închis după gratii timp de zece zile, relatează TrevisoToday.

Un român a fost ridicat de poliție în timp ce se iubea cu soția vărului său

Românul și amanta lui, respectiv soția vărului său, locuiesc în Italia și au fost găsiți de poliție după ce s-au cazat într-un hotel din localitatea Spresiano, provincia italiană Treviso.

Personalul hotelului este obligat prin lege să transmită Poliției datele personale ale oaspeților care se cazează la ei. La puțin timp după ce s-au cazat într-o cameră din respectivul hotel, 30 de polițiști au intrat cu forța pentru a-l ridica pe român.

Citeste si: O tânără în vârstă de 20 de ani, din Maramures, a fost înjunghiată de fostul ei iubit, în timp ce-și ținea copilul în brațe

Bărbatul a fost închis pentru că este căutat în toată Europa fiindcă ar fi comis două jafuri armate în Austria. Românul are 40 de ani și a petrecut aproape zece zile la închisoare înainte ca avocatul său să reușească să demonstreze că era nevinovat și că cineva, de fapt, s-a dat drept el pentru a-i face rău. 

Soțul amantei românului i-a furat identitatea pentru a se răzbuna

Se pare că vărul românului, respectiv soțul amantei bărbatului arestat, este cel care i-a furat identitatea. Cei doi seamănă izbitor de mult și, pe lângă asta, au același tatuaj pe brațul stâng.

Ce mai face și cu ce se ocupă Emilian Rădinoiu? „Mitică de la Vacanța Mare” a renunțat la actorie în urmă cu câțiva ani

Nu este prima dată când bărbatul recurge la acest gest. În trecut, a reușit să fure datele de pe cartea de identitate a acestuia, în timp ce venise la el în vizită.

Citeste si: Stenogramele cu discuția dintre preotul Visarion Alexa și femeia care l-a acuzat de agresiune sexuală: "Să nu cazi în ispita dorinței de a te răzbuna"

Deznodământul a venit cu eliberarea românului nevinovat și cu arestarea vărului său, care a comis infracțiunea. Acum, românului îi rămâne să dea explicații soției, pentru că este însurat și are și doi copii.

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies