Un pensionar a impanzit orasul cu anunturi in care cauta o femeie care sa ii faca curat DEZBRACATA. Reactia primita a fost neasteptata

Batranul de 69 de ani e dispus sa plateasca 20 de lire pe ora pentru spalatul vaselor, stersul prafului si curatenia de baza.

In prima saptamana dupa ce a publicat anuntul, barbatul a primit deja 20 de cereri de angajare. Aceasta este a patra menajera dezbracata pe care o cauta, in ultimii patru ani. El sustine ca nu este nimic sexual in cererea lui.

"Ma simt ca un adolescent care cumpara pentru prima data un prezervativ", a marturisit el. "Nu e nimic ilegal in ceea ce fac. Imi place sa privesc. Daca eram un pervers, foloseam o agentie de escorte", s-a justificat el.

Prima menajera a batranului avea 35 de ani si a lucrat pentru el timp de 18 luni, pana cand s-a mutat, impreuna cu sotul ei, inalt oras. Ei i-a urmat rapid o alta femeie, o profesoara, care a renuntat la slujba de teama ca si-ar putea pierde postul din invatamant.

"Apoi am decis sa renunt, dar nu m-a tinut mult", a marturisit el. Si-a gasit o alta menajera care, dupa mai multe luni in care a lucrat ca menajera dezbracata s-a mutat in alt oras, asa ca acum ii cauta o inlocuitoare.

Barbatul spune ca ii place sa stea la un pahar de vin cu femeile, dupa ce isi termina treaba. "Doua dintre fostele menajere inca imi trimit mesaje, se intereseaza de starea mea", a spus el.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate