Un obiect folosit de toate femeile a imbolnavit-o de cancer la san! Nu i-a venit sa creada cand doctorii i-au spus motivul

Nimeni din familia ei nu a mai suferit de aceasta boala.

Wendy Holt, o americanca de etnie asiatica a fost uimita de diagnosticul pus de medici. Sansele ca o o persoana de varsta ei, de etnia ei si cu istoricul medical al familiei sale sa faca aceasta forma de cancer erau foarte mici  si, totusi, tragedia sa intamplat.

Rememorand ce s-a intamplat in ultimii ani in viata ei, Wendy a realizat ca, de mai bine de 15 ani, ea obisnuia sa isi tina telefonul mobil in sutien. Primul telefon l-a cumparat in 1999 si a realizat rapid ca sanii ei erau suficient de mari incat sa poata ascunde acolo telefonul, fara sa atraga atentia.

Ea a supravietuit cancerului la san, dar tumorile s-au extins la plamani si la nodulii limfatici iar doctorii spun ca nu are sanse de vindecare. Ea a decis sa isi petreaca ultimele lui de viata educandu-i pe altii despre pericolul telefoanelor mobile.

Un doctor specialist a fost de acord cu teoria lui Wendy. El sustine ca niciun alt motiv nu explica localizarea tumorilor si structura lor neobisnuita.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate