Un medic din Florida este acuzat că își agresa sexual pacientele, după ce le seda cu antidepresive și cu gaz ilariant. Bărbatul s-a sinucis

Author: Andreea Buinoschi

Un medic din Florida este acuzat că își agresa sexual pacientele, după ce le seda cu antidepresive și cu gaz ilariant. Bărbatul s-a sinucis

Sursa: pexels

Un medic din Florida este acuzat de cinci foste paciente de agresiune sexuală, act ce ar fi avut loc după ce acestea erau sedate cu diferite substanțe.

Cinci femei au depus 11 plângeri împotriva unui medic din Florida, acuzându-l de agresiune sexuală, după ce le seda.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit într-o pădure.

Un medic din Florida este acuzat de agresiune sexuală asupra unor paciente

Eric Salata a fost acuzat de cinci femei de agresiune sexuală, având, în total, aproximativ 11 plângeri depuse pe numele său. Femeile fie spun că au fost agresate sexual, fie că medicul a încercat să o facă.

După ce a fost arestat în urma acuzațiilor primite, acesta și-a pus capăt zilelor, iar cadavrul a fost descoperit într-o pădure.

Până ieri, 6 decembrie, conform lui Adam Horowitz, avocata unei victime, cinci femei au vorbit despre cele întâmplate.

Ultima acuzație la adresa acestuia a venit la doar opt zile de când trupul său neînsuflețit a fost descoperit în pădure. Potrivit anchetatorilor, relatează The Guardian, bărbatul s-a împușcat, în timp ce se afla în libertate pe cauțiune.

Citește și: „Victimele au între patru și 80 de ani”. Soldații ruși au abuzat o fată de patru ani, de față cu părinții ei. Metodele barbare la care rușii apelează, pentru a induce teroarea în civilii din Ucraina

Evenimentul a avut loc la doar o săptămână de când acesta a fost arestat pentru suspiciunea de violare a două paciente, în timp ce acestea erau anesteziate.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Pacientele erau sedate cu pastile și cu tequila

Ofițerii susțin că una dintre victime, o femeie în vârstă de 51 de ani, a fost sedată cu tequila și cu o pastilă, medicul spunând că aceasta era o metodă prin care durerea pacientei era ameliorată.

O altă femeie, în vârstă de 72 de ani, a mărturisit că medicul a violat-o și s-a ales cu o buză învinețită, în urma procedurii prin care i s-a administrat un gaz care a sedat-o.

Pe data de 21 noiembrie, poliția din Napoli l-a arestat pe bărbat, fiind eliberat pe cauțiune. La doar o săptămână, pe data de 28 noiembrie, adjuncții biroului șerifului din comitatul Collier, au fost solicitați să îl verifice pe medic.

LIVE TEXT Ziua 346 de război în Ucraina. UE promite să aplice un al zecelea pachet de sancțiuni împotriva Rusiei până pe 24 februarie. Germania a aprobat exportul de tancuri Leopard 1 în Ucraina

Acesta plecase de acasă și își lăsase în locuință: verigheta, cardurile și două bilete. Acesta purta un dispozitiv de monitorizare, iar acest lucru i-a condus pe adjuncți la locul în care a fost găsit trupul neînsuflețit al acestuia.

Citește și: Caz șocant în Alba. O minoră de 9 ani a fost violată de concubinul mamei sale și de un prieten al acestuia

Pe data de 19 decembrie, medicul avea stabilită o înfățișare în instanță pentru cele două capete de acuzare de viol asupra unei femei ce avea probleme din punct de vedere fizic. În cazul în care era găsit vinovat, acesta putea sta după gratii între șase și 30 de ani.

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies