Un fotbalist profesionist, Josh Cavallo, a anunțat că este gay. Reacția lui Pique și a lui Antoine Griezmann

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 05 aug 2022, 15:30

Josh Cavallo

Sursa: Twitter Josh Cavallo

Un fotbalist profesionist australian, Josh Cavallo, a dezvăluit pe Twitter că este gay. Iată reacțiile lui Pique și Antoine Griezmann.

Celebrii jucători Pique și Antoine Griezmann au salutat gestul lui Josh Cavallo, care și-a dezvăluit orientarea sexuală, el fiind gay.

"Eu sunt jucător de fotbal şi sunt gay. Tot ce vreau este să joc fotbal şi să fiu tratat echitabil. Să încerci să joci la întreaga ta capacitate şi să duci şi o viaţă dublă este epuizant. Este o experienţă pe care nu o doresc nimănui", a declarat Josh Cavallo, jucător profesionist de fotbal, în vârstă de 21 ani.

"Salut, Josh Cavallo! Nu am avut plăcerea să te cunosc personal, dar vreau să-ți mulțumesc pentru pasul pe care l-ai făcut. Lumea fotbalului este cu mult în urmă, iar tu ne ajuți să pășim înainte", a reacționat Gerard Pique pe contul lui de Twitter. 

"Mândru de tine, Joshua Cavallo", a scris și Antoine Griezmann.

Citeste si: Barbati celebri din Romania care au recunoscut ca sunt gay

Citește și: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”

Baschetbalistul Jason Collins a dezvăluit că e gay. Gestul, salutat de soții Obama

Sportivii sunt încurajați să își dezvăluie orientarea sexuală.

Baschetbalistul Jason Collins a dezvăluit că este gay în perioada în care președinte al Statelor Unite era Barack Obama, iar dezvăluirea a fost salutată de către Obama și de către soția acestuia, Michelle.

"Preşedintele l-a sunat pe Jason Collins pentru a-şi exprima susţinerea sa şi s-a declarat impresionat de curajul său", preciza un purtător de cuvânt al Casei Albe, după ce Jason Collins a dezvăluit că e gay în timpul administrației Obama.

"Sunt foarte mândră de tine, Jason Collins! Este un enorm pas înainte pentru ţara noastră. Suntem alături de tine", a scris Michelle Obama pe contul ei de Twitter atunci. La vremea respectivă Michelle Obama era Prima Doamnă a Statelor Unite.

Sorin Pușcașu, cursă de excepție în căutarea mașinilor aflate la poli opuși. Cea mai scumpă mașină din România vs. cea mai ieftină

Puțini jucători de fotbal profesioniști au recunoscut că sunt gay, și au făcut-o, în general, după retragerea din activitate, notează Agerpres. Primul care şi-a recunoscut orientarea gay a fost fotbalistul englez Justin Fashanu, în anii 1990.

Acesta a avut, din nefericire, un destin tragic. În 1998, după ce se retrăsese din activitate, s-a sinucis.

Citeste si: Fetita infiata de un barbat gay, dupa ce a fost respinsa de 20 de familii. Povestea care a facut inconjurul lumii

 

 


Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, fetele au corectat-o pe Lorena după ce aceasta s-a supărat pe ele pentru glumele nesărate făcute de Laurențiu.