Un copil de trei ani, din Italia, a fost răpit în urmă cu 27 de ani. De pe patul de moarte, un preot a dezvăluit locul în care se află. Ancheta s-a redeschis

Author: Andreea Buinoschi

Angela Celentano ar locui cu un bărbat despre care crede că este tatăl său

Sursa: daily mail

În urmă cu 27 de ani, Angela Celentano a fost răpită, în timpul unui picnic cu familia, în Napoli. Cu doar câteva momente înainte de a-și da ultima suflare, un preot a dezvăluit locul în care se află.  

Un copil a fost dat dispărut, după

ce, în urmă cu 27 de ani, a fost răpit. Cazul a fost redeschis, după ce un preot, care se afla pe patul de moarte, a dezvăluit locul unde s-ar afla.

Un copil dispărut în Italia, în urmă cu 27 de ani, ar fi încă în viață

Familia a continuat să caute fata încă de când a dispărut, de aproximativ trei decenii.

După ce un preot a spus că ar fi pe o insulă din Turcia, ținută acolo fără să știe adevărul, un judecător din Italia a cerut redeschiderea cazului pentru o perioadă de șase luni.

Potrivit rapoartelor, Angela Celentano a dispărut în luna august a anului 1996, în timp ce se afla la un picnic, cu familia. În prezent, la 27 de ani distanță, s-ar afla pe insula Buyukada, în apropiere de Instanbul.

Mai mult decât atât, pe acea insulă, Angela Celentano ar locui cu un bărbat despre care crede că este tatăl său. Vicenza Tratinella a mai menționat că i-a văzut și pe presupusul răpitor și pe Angela, în timpul unei călătorii în Turcia. După ce i-a văzut, a anunțat poliția din Italia.

Citește și: ”Aveți grijă cu cine intră copiii voștri în contact” Misha, apel disperat pe internet, după ce un bărbat i-a trimis fotografii indecente fiicei sale

Conform Daily Mail, publicația turcă Milliyet a relatat că poliția din Italia și cea din Turcia cooperează, pentru ca Angela Celentano, care anul acesta va împlini 30 de ani, să fie găsită.

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

Preotul care a spus unde s-ar afla Angela Celentano, Vicenza Trantinella, susține că bărbatul care ar fi răpit-o este veterinar, iar insula pe care se află este o destinație turistică extrem de vizitată.

Aspectul fizic al presupusului răpitor nu corespunde cu descrierea

În timpul cercetărilor, poliția a descoperit că bărbatului despre care se crede că este răpitorul nu avea o cicatrice, așa cum fusese descrisă de martor.

Cu toate acestea, unul dintre judecătorii din Italia a cerut ca investigația să fie prelungită cu șase luni, iar acuzația făcută de Trentinella să fie atent cercetată. În momentul în care părinții femeii dispărute au aflat că fata lor ar putea fi în Turcia, au văzut o rază de speranță.

Accident mortal în Brașov. Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața după coliziunea cu un TIR

Citește și: Câte kilograme a luat Theo Rose în greutate de când este însărcinată: ”Mă gândesc că este normal să iau în greutate” Fanilor nu le-a venit să creadă

Cu toate acestea, Angela nu a fost găsită până acum, dar familia nu se oprește din căutări, în ciuda tuturor indiciilor care nu duc nicăieri. „Vom continua cercetările noastre și orice alt raport demn de investigații suplimentare va fi acoperit”, a postat familia fetei, în mediul online.

 

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?