Un bebeluș din Ploiești, de două luni, a fost găsit fără suflare, într-un apartament. Mama este minoră și se află la a doua naștere, tatăl are 30 de ani

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 23 nov 2022, 15:26

Un bebeluș din Ploiești, de două luni, a fost găsit fără suflare, într-un apartament. Mama este minoră și se află la a doua naștere, tatăl are 30 de ani

Sursa: pexels

Un bebeluș de doar două luni a fost găsit fără suflare, într-un apartament din Ploiești. Mama acestuia este minoră, are doar 15 ani, se află la a doua naștere, iar tatăl copilului are 30 de ani.

Un bebeluș de doar două luni a fost găsit decedat, într-un apartament din Ploiești.

Diferența dintre părinții lui este de 15 ani, iar apelul la 112 a fost efectuat de către bărbat.

Un bebeluș de două luni a murit, într-un apartament din Ploiești

Conform unor surse citate de Agerpres, copilul ar fi murit din cauza faptului că s-a înecat cu propria vomă. Când polițiștii au ajuns la fața locului, au găsit-o pe mama bebelușului în locuință, alături de cel de-al doilea copil, în vârstă de doi ani, dar și de fratele ei, cu doar un an mai mic decât ea.

Cercetările au fost extinse, deoarece, pe lângă ucidere din culpă, este vorba și de un act sexual cu un minor, deoarece partenerul minorei are 30 de ani.

„În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, unde a fost identificată mama minorului, o tânără în vârstă de 15 ani şi copilul, care nu mai prezenta semne vitale, decesul fiind declarat de echipajul medical sosit la faţa locului.

Citește și: Atentat la Ierusalim! Un adolescent și-a pierdut viața, în urma exploziei bombelor cu cuie ce au fost detonate de la distanță

Cu ocazia examinării vizuale a trupului copilului nu au fost identificate urme vizibile de violenţă. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului”, a declarat IPJ Prahova.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Un bebeluș de trei luni a fost găsit fără viață lângă mama minoră

Un bebeluș de trei luni și mama lui se aflau într-un centru social al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui, iar cel mic a fost găsit fără viață de către un asistent medical din cadrul instituției.

„În cadrul programului de vizită, asistentul medical de serviciu a găsit mama dormind, iar sugarul cu vârsta de 3 luni se afla lângă aceasta, fără semne vitale şi cu rigiditate cadaverică. A alertat de urgență serviciul 112 şi au fost demarate cercetările specifice de către organele competente, urmând a se stabili cu exactitate circumstanțele producerii nefericitului incident şi măsurile legale care se impun”, a declarat Irina Cîmpeanu, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui.

Citește și: Care au fost ultimele cuvinte ale lui Adrian Niță, fiul procurorului din Constanța, înainte de a apăsa pe trăgaci. Tatăl lui, Teodor Niță, ar putea răspunde penal

Burak Özçivit și Fahriye Evcen, primele declarații după ce au devenit părinți pentru a două oară! Ce au spus cei doi actori la plecarea din spital! Iată care a fost reacția lui Karan când și-a văzut frățiorul? „Ne-a surprins foarte tare și pe noi”

Mama minoră se afla în centru încă din perioada în care era însărcinată, din cauza faptului că nu a primit sprijinul familiei atunci când a anunțat că este gravidă. După ce bebelușul ei a decedat, adolescenta a fost mutată în alt serviciu social și a avut nevoie de un program de consiliere psihologică.

Poliția a întocmit un dosar penal pentru ucidere în culpă.

 

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies