Un barbat si-a AGRESAT iubita in public. Nu o sa-ti vina sa crezi ce reactie au avut trecatorii!

Scene de violenta domestica surprinse de camerele amplasate intr-un parc. Nu o sa-ti vina sa crezi cum au reactionat trecatorii!

Camerele de vedere amplasate intr-un parc au sccos la iveala un lucru socant. Un barbat si-a agresat fizic iubita fara sa-i pese ca se afla intr-un spatiu public. Reactia trecatorilor a fost uimitoare, in special a femeilor din jur care mai aveau putin si il luau la bataie. Agresorul a fost somat atat de femei, cat si barbati sa inceteze caci altfel se va trezi cu politia pe cap.

Scenele, insa, pe cat de socante, au facut parte dintr-un experiment social organizat de asociatia caritabila ManKind Initiative din Marea Britanie. Experimentul are, insa, si o alta parte, mult mai socanta si revoltatoare decat prima. Aceeasi actori, aceeasi scena, dar se inverseaza rolurile. De data asta, barbatul este cel agresat de partenera. Aceleasi cuvinte jignitoare si gesturi violente!

Daca atunci cand o femeie este agresata in public de catre barbatul ei, toata lumea reactioneaza si se grabeste sa o scoata din mainile agresorului, in cazul in care un barbat este la randul lui agresat de catre sotie sau iubita, nimanui nu pare sa-i pese. Dimpotriva, toata lumea rade de el si il compatimeste. Nu ne credeti pe cuvant! Priviti imaginile de mai jos!

Potrivit asociatiei ManKind Initiative, 40% dintre victimele violentei domestice sunt barbati. Nu v-ati fi imaginat, nu? 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate