Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din București, și-a dat foc în plină stradă, în Sectorul 3. Acesta a ajuns de urgență la spital

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 09 dec 2022, 16:47

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din București, și-a dat foc în plină stradă, în Sectorul 3. Acesta a ajuns de urgență la spital

Sursa: antena3.ro, pexels

Un bărbat și-a dat foc în plină stradă, în Sectorul 3 din București. Mai multe echipaje au ajuns imediat la fața locului, iar bărbatul a fost transportat la spital.

Bărbatul și-a dat foc în Piața Universității și a ajuns la spital, cu arsuri pe 70% din suprafața corpului.

Acesta ar fi fost un om al străzii și a amenințat că se va sinucide, deoarece nu mai suporta viața pe care o are.

Un bărbat și-a dat foc în București, în Sectorul 3, în plină stradă

Bărbatul de 33 de ani și-a dat foc, ziua în amiaza mare, sub privirile trecătorilor. Conform antena3.ro, acesta ar fi fost un om al străzii și chiar s-ar fi aflat și cub influența băuturilor alcoolice.

Pe asfalt, a rămas haina lui fumegând.

Mai mult decât atât, înainte de a-și da foc, bărbatul a început să țipe, spunând că s-a săturat de viața pe care o are și că vrea să își pună capăt zilelor. Trecătorii i-au sărit în ajutor, au stins flăcările imediat și au sunat la 112.

Citește și: Tatăl a doi copii a murit subit, după ce timp de câteva săptămâni s-a plâns de dureri de cap. Într-o zi, bărbatul a mers la culcare și nu s-a mai trezit: ”Zbor lin spre cer, îngerul nostru”

Bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul de Arși din Capitală. Cercetările continuă, pentru a se stabili substanța inflamabilă pe care a folosit-o. Incidentul a avut loc în jurul orei 12.00, astăzi, 9 decembrie, iar cercetările au fost preluate de către polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Un bărbat și-a dat foc, după care s-a culcat

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din județul Maramureș, și-a dat foc în grădina din spatele casei. La scurt timp, acesta și-a stins singur hainele și, când a ajuns acasă, s-a culcat. A doua zi, victima a ajuns la spital, acesta fiind găsit de fratele său, cu arsuri pe corp.

Incidentul a avut loc în noaptea dinspre 10 spre 11 octombrie, în Sighetul Marmației. Mai mult decât atât, potrivit Poliției din județul Maramureș, bărbatul avea, pe corp, urme de lovituri și nu se simțea deloc bine.

Moșii de iarnă 2023 pică în acest an pe 18 februarie. Pe de dată au loc Moșii de primăvară 2023?

Bărbatul a fost internat la Spitalul din Sighetu Marmației, pentru a beneficia de îngrijirile medicale necesare, dar, la scurt timp, medicii l-au trimis în Capitală, la un spital destinat acestor incidente. Nu se știe motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest.

Citește și: Cine este românul care a fost spulberat de o mașină în timp ce se afla pe scuter, în Italia. Tânărul nu a avut nicio șansă

„În cauză, poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor  împrejurărilor producerii evenimentului sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, transmite Inspectoratul de Poliție Maramureș.

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies